29. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aare Kilp lahkub Go Groupi juhataja kohalt

AS Go Groupi juhataja Aare Kilp lahkub 1.detsembrist transpordi- ja turismiettevõtte juhataja kohalt ning hakkab edaspidi tegelema nõustamisega ettevõtete ostu ja müügi valdkonnas, teatas ettevõte.

"Olen erinevates organisatsioonides tegelenud ettevõtete ostmise ja liitmise ning müümisega viimased 12 aastat, alates Hoiupanga tütarettevõtetest kuni Audentese hariduskontsernis nelja ülikooli liitmisega üheks,” selgitas Kilp. „Kui seni olen seda teinud organisatsioonis sees olles, siis edaspidi kavatsen tegutseda sõltumatu nõustajana, olen selle tööga viimastel aastatel põhitöö kõrvalt ka aeg-ajalt tegelenud."

Kilp märkis, et tema jaoks on suuremaks väljakutseks töötada organisatsioonis, mis alles tekib - Go Group on tänaseks mõnes mõttes valmis, ettevõtte kiire laienemise etapp on läbi, ees seisab stabiilsem arenguperiood. ”Investeerimisnõustajaid, kellel oleks pikaajaline ettevõtte juhtimise kogemus, on Eestis väga vähe, näen selles valdkonnas rohkelt tegutsemisvõimalusi,” lisas ta.

„Aare Kilpi Go Groupi juhtima kutsudes seadsime talle ülesandeks koondada eri valdkondade üksikud ettevõtted, et muuta need tugevamaks ja efektiivsemaks,” ütles Go Groupi nõukogu liige ja üks omanikest Tiit Pruuli. „Tänaseks on see töö edukalt tehtud, edasi tegeleme rahulikumas tempos sellega, kuidas olemasolevad ettevõtted veelgi efektiivsemalt koos tööle rakendada."

Aare Kilbi lahkumise järel võtab Go Groupi juhtimise üle juhatuse liige Anti Selge, kes kuulub ka ettevõtte omanikeringi ning on AS-i GoBus peadirektor.

AS Go Group tegutseb viies põhivaldkonnas, milleks on rahvusvaheline rongiliiklus, bussiliiklus, reisikorraldus, hotellindus ning kinnisvaraarendus. Gruppi kuuluvatest ettevõtetest suurimad on rongifirma GoRail, bussiettevõte GoBus, reisibüroo GoTravel, hotellioperaator GoHotels ning kinnisvaraarendaja RealWAY. Go Group ühendab ja suunab hetkel 13 ettevõtet, konsolideeritud bilansimahuga 1,2 miljardit krooni ning kus on kokku 1350 töötajat.

AS Go Group põhineb erakapitalil. Aktsionärideks on Marcel Vichmann, Tiit Pruuli ja Anti Selge.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077