21. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liiklussurmasid Eestis vähem kui teistes ELi uusliikmetes

Liiklussurmi on Eestis elanike kohta vähem, kui teistest ELi uusliikmetes, teatas Euroopa Komisjon. Kui 1991. aastal oli Eestis miljoni inimese kohta 313 hukkunut liikluses, siis tunamullu 126. See number jääb alla Kreekale, Tšehhile, Küprosele, Lätile, Leedule, Ungarile, Poolale, Sloveeniale.

Homme, 22. septembril tähistatakse kogu Euroopas autovaba päeva.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077