Autor: infopank.ee • 27. märts 2024

TEST: Kui hea sinu ettevõtte krediidipoliitika tegelikult on?

Logistikaettevõtete juhid mõistavad hästi, et tõhus krediidipoliitika on oluline osa tarneahela sujuvast toimimisest. See mõjutab otseselt rahavooge ja kasumlikkust ning on iga ettevõtte jaoks kriitilise tähtsusega. Õigesti formuleeritud krediidipoliitika aitab maandada makseriske, parandada klientide maksekäitumist ja tugevdada ettevõtte finantspositsiooni.

Meie interaktiivne test aitab sul tuvastada nõrgad kohad ja annab soovitusi, kuidas riske maandada.

Testi oma ettevõtte krediidipoliitikat

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077