Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 27. august 2020

Fleet Complete toob turule uue jälgimistehnoloogia, mis valvab teie tööriistu ööpäevaringselt.

Foto: Fleet Complete Eesti
Telemaatikafirma Fleet Complete – maailma juhtiv autopargi haldamise ja varade jälgimise lahendusi pakkuv ettevõte – on neid turu vajadusi arvesse võtnud ja toob turule täiesti uue jälgimislahenduse. Lahendus võimaldab ööpäevaringselt jälgida ja lokaliseerida kõikvõimalikke varasid, millel puudub oma toiteallikas.

Kaugtöö ja kodukontorite arvu ennenägematu suurenemisega seoses on hüppeliselt kasvanud tööriistade ja masinatega tegelevate ettevõtete vajadus jälgida oma varasid, kuna need võivad praegu paikneda paljudes asukohtades ning mitte igal pool pole tagatud piisav järelevalve.

Jälgib varasid reaalajas

Lahendus, millel Fleet Complete’i uus varade jälgimisseade AT2 põhineb, jälgib teie tööriistade, masinate ja inventari asukohta ööpäevaringselt. Tänu sellele ei pea töötajad raiskama väärtuslikku tööaega inventari, tööriistu ja masinaid otsides, vaid saavad nende asukoha reaalajas digitaalsel kaardil kiiresti tuvastada. See hõlbustab erinevat tüüpi varasid omavate ettevõtete igapäevatööd ja vähendab telefonikõnesid töötajate vahel.

Kompaktsete mõõtmetega ja veekindel seade on mitmekülgselt kasutatav - näiteks haagised, konteinerid, kaubaalused, jalgrattad ja redelid
Foto: Fleet Complete Eesti

See kena väike seade (85 x 63 x 24 mm) on kergesti ja hõlpsalt paigaldatav mis tahes inventarile, nagu näiteks haagised, konteinerid, kaubaalused, jalgrattad ja redelid. Samuti on seade veekindel ja seetõttu põhjamaises kliimas aastaringselt kasutatav.

Liikumisandur annab teada seadmete ebatavalisest liigutamisest

Foto: Fleet Complete Eesti

Kui inventar, nagu näiteks konteiner vms, mida ei liigutata sagedamini kui kord kuus, äkki liikuma hakkab, aktiveerub AT2-jälgimisseadme liikumisandur ja teavitab teid kui omanikku juhtunust. Ühe klikiga saate avada digitaalse kaardi, et vara asukoht tuvastada, ning kui tegemist on vara ebaseadusliku kasutamise või vargusega, võite kohe teavitada politseid.

Madalamad kindlustusmaksed ja optimeeritud akuga lahendus

Varade jälgimissüsteemi kasutamine tähendab teie jaoks tavaliselt ka madalamaid kindlustusmakseid. Seetõttu on seadme kasutajatel soovitatav pöörduda oma kindlustusfirma poole, et teavitada neid uuest turvameetmest, mis on põhimõtteliselt hädavajalikud praegusel ajal, kui tööriistad jm varad jäävad paljudel juhtudel määramata ajaks järelevalveta.

Võimalik jälgida ja lokaliseerida ööpäevaringselt kõikvõimalikke varasid, millel puudub oma toiteallikas
Foto: Fleet Complete Eesti

Traditsioonilised varade jälgimissüsteemid tuleb aku tühjaks saamisel saata tarnijale. Fleet Complete’i AT2 arendajad on loonud probleemile mugavama lahenduse. Selle asemel, et seadet parandusse saata ja pärast kulukat akuvahetust postisaadetist oodata, saate AT2 aku ise kodus või tööl kiiresti ja hõlpsalt ära vahetada. Standardsete AAA-patareidega ärkab seade uuesti ellu ja peab vastu veel kuni 3 aastat.

Tutvu lahenduste või võta ühendust FleetComplete meeskonnaga SIIN

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077