Autorid: Viivika Rõuk, Kristjan Kurg • 28. märts 2024

Reformierakondlane leidis Tallinnast teedeehitajatele juba kümneid miljoneid

Tallinna volikogu Reformierakonna fraktsiooni juht Pärtel-Peeter Pere.
Foto: Liis Treimann
Linna taristuehituse eest vastutava Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti suurim probleem on see, et neil jääb raha üle, rääkis ametisse sisse vaadanud reformierakondlane Pärtel-Peeter Pere.

“Keskkonna- ja kommunaalameti haldusalas suudavad nad kuskil 60 protsenti enda investeeringute rahast realiseerida. 40 protsenti ‒ kümned miljonid ‒ jäävad kasutamata, sest linn ei suuda planeerida, sest keskkonna- ja kommunaalamet on halvasti mehitatud,” rääkis Pere, kes on Tallinna volikogu Reformierakonna fraktsiooni juht.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077