Autor: Gregor Alaküla • 19. august 2021

Hirmkalli superlaadijate võrgu loomisel on muna-kana probleem

Vasakul Alexela juhatuse liige ja e-mobiilsuse valdkonna juht Alan Vaht ning paremal Sven Sommer ABBst.
Foto: Erakogu
Alexela juhatuse liikme Alan Vahti sõnul oli omal ajal loodud Elmo laadimisvõrgustik innovatiivne samm, kuid nüüd vajame uut revolutsiooni - üleriigilist superlaadijate võrku. ABB spetsialisti Sven Sommeri sõnul on küsimus selles, kes need laadijad tee äärde püsti paneks.

Saate „Tark elukeskkond“ peateemaks on trendid ja eksiarvamused e-mobiilsuse valdkonnas. Räägime sõiduvahenditest, mis liiguvad elektri jõul ja arutleme laadimistaristu arengute ja sõidukite teemadel nii ettevõtja, tarbija kui ka riigi vaatenurkadest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077