Autorid: Indrek Mäe, Rivo Sarapik • 7. august 2020

Tallink piirab reisijate arvu pardal vähemalt järgmise aasta suve või vaktsiinini

Tallink Grupi juht Paavo Nõgene.
Foto: Raul Mee
Tallink Grupp avaldas eile oma teise kvartali majandustulemused, millest vaatab vastu 27 miljonit eurot kahjumit. Millised on ettevõtte tulevikuplaanid, selgitas Äripäeva Raadio hommikuprogrammis Tallink Grupi juht Paavo Nõgene.

Paavo Nõgene tunnistas Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et päevi kestvaid kruiise sel aastal Tallink tegema ei hakka. "Kõige pikem reis on Helsingist Riiga, mis on väga populaarne. Seal oleme kehtestanud ka piirangud reisijate arvule ning üle 75% peale ei võta," lausus Nõgene.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077