Indrek Mäe • 24 aprill 2020
Saated
Ainult tellijale

Toomas Uibo: loodetavasti ei võeta Air Balticu toetamise mõtet tõsiselt

Toomas Uibo  Foto: Liis Treimann

Nordica ja selle tütarfirma Regional Jet kommunikatsioonijuht Toomas Uibo ei mõista õhus olevat mõtet, et riik toetab kriisis kohaliku lennufirma asemel maksumaksja rahaga hoopis lõunanaabrite Air Balticut.

„Ma väga loodan, et nendel juttudel ei ole tõepõhja all ja see ei ole tõsiseltvõetav ettepanek,“ ütles ta Äripäeva raadio hommikuprogrammis. „Meil on olemas oma ettevõte, kes lendas ka selle aasta esimesed kaks kuud kasumlikult. Jah, me teeme seda teistmoodi, ei lenda oma kaubamärgi all, aga me lendasime Tallinnast juba viie liiniga. Me aitasime Eestit ühendada, rääkisime teiste suurte ettevõtetega peale LOTi ja SASi, kellele me neid liine lendasime. Me oleme Tallinnas endiselt üks suuremaid lennuoperaatoreid.“

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150