Autor: Karl-Eduard Salumäe • 7. aprill 2020

Ekspert: kriis tuli autotööstusele halval ajal

Võrreldes Lõuna-Euroopa autotootjatega on mõnevõrra parem seis Saksa tootjatel, kellel on olemas suuremad reservid.
Foto: Raul Mee
Autotootjate väga suured kulutused pole elektritoitel sõidukite arendamisele ja autode digitaliseerimisele end veel tagasi teeninud ning koroonakriis lõi neid selle võrra valusamalt, selgitab ajakirja Autoleht tegevtoimetaja Tõnu Korrol.

Samas tõdes Korrol Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et autofirmade finantsseis on erinev. Kui suurtel Saksa tootjatel, nagu Volkswagen, on kümnete miljardite eurode jagu reserve, siis Lõuna-Euroopa markide, nagu Fiat, olukord on tunduvalt ebakindlam.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077