Jaga lugu:

CM: 2000 Yale tõstukit Eestis

Tõstukite ja laosisustuse müüja Laadur OÜ on tänavu novembriks müünud 2000 Yale tõstukit. Laadur on Yale tõstukeid Eestis ja Baltikumis esindanud juba 20 aastat.

2000. tõstuk müüdi joogitootja A. Le Coq logistikakeskusele. „Tehingu tegi meie kõige staažikam müügimees – Laaduri Tartu osakonna direktor, heas mõttes klassikaline vanakooli insener Raivo Kuldmets,“ ütles Laaduri juhataja Urmas Laanem.

Esimesed Yale tõstukid müüdi A. Le Coq’i eelkäijale Tartu Õlletehasele juba aastal 1997. A. Le Coqi logistika- ja ostudirektor Erki Lehiste sõnul on ettevõte aastate jooksul ostnud Laadurilt umbes 60 tõstukit, millest täna on töös 27. „Oleme Laadurilt soetanud nii Yale tõstukeid kui ka muid masinaid ning väga rahul, tõstukid on töökindlad ja Laaduri teenindus on esmaklassiline,“ nentis ta.

 

A Le Coqi viimati soetatud Yale ERP16VF on neljarattaline, kompaktne ja energiasäästlik tõstuk, mis on mõeldud spetsiaalselt kinnistes ruumides töötamiseks. 1600 kg tõstevõime ja 48V/625Ah akuga tõstuk on ideaalne kitsastes tingimustes manööverdama. Elektriline, eriti madala vibratsiooniga tõstukijuhi töökoht on ergonoomiline ja mugav. Töö ERP16VF-ga muudab ohutuks automaatne pidurisüsteem ning lai vaateväli.

Laanem märgib, et juba nii pikk turul tegutsemise aeg näitab, et tegemist on õigustatud tootega. „Ise oleme Yale toodanguga väga rahul ning seda kinnitavad ka meie kauaaegsed kliendid. Yale tõstuk on hetkel turul saadaolevatest vastukaalu-elektrimasinatest efektiivsuse ja ergonoomilisuse osas parim valik.“

Kuigi 20 aastaga on tehnika areng olnud võimas, pole Laanemi hinnangul tõstukite ehituses väga suuri muudatusi olnud: nende tööpõhimõte on sama, kuigi diisli- ja gaasimasinatele eelistatakse puhtamaid ning vaiksemaid elektri jõul töötavaid tõstukeid.

1993. aastal tegevust alustanud Laadur on rajanud aastatega Eestit katva võrgustiku, olles igale kliendile mitte kaugemal kui 100 kilomeetrit. Ettevõtte tegutseb Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Pärnus ja Kuressaares. Tänavu avas ettevõte uue ja modernse Lõuna-Eestis keskuse Tartumaal, Rahinges, lisaks on mõne aasta pärast plaanis rajada suurem esindus ka Jõhvi kanti, sest idanaabrite poolt tuntakse suurt huvi võimaluse vastu oma kaupa stabiilselt Euroopa Liidus asuvatesse ladudesse paigutada.

Laaduri pikaealisuse saladus peitub oskuses mõõdukalt laieneda ning samas pakkuda kliendile parimat valikut. Ettevõte plaanib ka järgnevatel aastatel hoida samasugust taset ja mahtu nagu nüüd, planeerimata väga kiiret kasvu. Laadurile kuulub  umbes 20% Eesti tõstukite turust.

 

www.laadur.ee

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt