Autor: Jaan Martin Raik • 10. aprill 2023

Tallink saadab oma laeva Kanadasse

Tallink teatas investoritele, et sõlmis kruiisilaeva Isabelle pikaajalise prahilepingu, millel on positiivne mõju tulemustele.
Kanadasse saadetav kruiisilaev Isabelle on alates 2022. aastast Eesti riigi käsutuses Ukraianst pärit pagulaste majutamiseks.
Foto: Liis Treimann

Tallinki tütarettevõtted Tallink Latvija ja Hansalink sõlmisid pikaajalise prahilepingu Kanada ettevõttega Bridgemans Floatel LP/Bridgemans Services Group LP kruiisilaeva Isabelle prahtimiseks. Laev antakse Kanada ettevõtte kasutusse selle aasta 1. juulil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077