Autor: Äripäev • 2. märts 2021

Tallink Grupp esitas hagi Tallinna Sadama vastu

Tallinna Vanasadama tasud on Tallinki meelest liiga kõrged.
Foto: Andres Haabu
AS Tallink Grupp esitas täna Harju maakohtule hagiavalduse ASi Tallinna Sadam vastu 15,4 miljoni euro suuruses nõudes.

Hagiavaldusega nõuab Tallink Grupp Tallinna Sadamalt hüvitist Vanasadamas sadamateenuste pakkumisel turgu valitseva seisundi kuritarvitamise tõttu alusetult rikastumise või alternatiivselt kahju tekitamise eest, teatas Tallink börsile.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077