Autor: Mait Kraun • 9. juuni 2020

Tallink ja KredEx allkirjastasid 100 miljoni euro suuruse laenulepingu

Tallinki laevad sadamas.
Foto: Liis Treimann
Tallink ja KredEx allkirjastasid laenulepingu, mille intress on umbes 2 protsenti aastas ning tagasimakse toimub ühes osas kolme aasta pärast.

AS Tallink Grupp ja riiklik sihtasutus KredEx allkirjastasid täna käibekapitali laenulepingu. Laenulimiidi ulatus on 100 miljonit eurot ning laen on lubatud kasutusele võtta 10–40 miljoni euro suuruste osade kaupa. Kolmeaastase tähtajaga laenu intressimäär on 12 kuu euribor + 2 protsenti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077