4 veebruar 2020
Arvamused
Ainult tellijale

Tarmo Toiger: automüük kasvab mitme tundmatu kiuste

Uute autode müük kasvab lähiaastail Eestis 3–5 protsenti, oluliselt võib valdkonda mõjutada automaks ja kasutusteenuse trend, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi esimese kvartali konkurentsiraportile antud kommentaaris.

Tarmo Toiger.  Foto: Raul Mee

Mootorsõidukite jaemüüjad olid eravestlustes aasta keskel ja veel ka päris lõpus pessimistlikud aasta kogutulemusi hinnates. Eelmise aasta kommentaaris ennustasin nullkasvu, eriti arvestades 2019. aasta suhteliselt kehvade tulemustega esimest kvartalit. Samas näitab 2019. aasta detailsem ülevaade kogu aasta lõikes umbes 7protsendilist kasvu ning tugev tulemus tehti teises ja neljandas kvartalis.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150