4. veebruar 2020

Tarmo Toiger: automüük kasvab mitme tundmatu kiuste

Uute autode müük kasvab lähiaastail Eestis 3–5 protsenti, oluliselt võib valdkonda mõjutada automaks ja kasutusteenuse trend, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi esimese kvartali konkurentsiraportile antud kommentaaris.
Tarmo Toiger.
Foto: Raul Mee

Mootorsõidukite jaemüüjad olid eravestlustes aasta keskel ja veel ka päris lõpus pessimistlikud aasta kogutulemusi hinnates. Eelmise aasta kommentaaris ennustasin nullkasvu, eriti arvestades 2019. aasta suhteliselt kehvade tulemustega esimest kvartalit. Samas näitab 2019. aasta detailsem ülevaade kogu aasta lõikes umbes 7protsendilist kasvu ning tugev tulemus tehti teises ja neljandas kvartalis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077