Autor: Logistikauudised.ee • 18. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistika aastakonverents keskendub pakendamisele ja kauba teekonnale

14. novembril 2017 toimub iga-aastane logistikasektori suursündmus Logistika aastakonverents, mis keskendub tänavu pakendamisele ja kauba teekonnale.

19. korda toimuv Logistika aastakonverents kannab tänavu alapealkirja „Pakendamine ja kauba teekond“ ehk fookuses on kaup ning selle pakendamine ja transport.

Konverentsil tehakse ülevaade muutustest kauba transportimisel – sellest tuleb rääkima ProLogi juhatuse esimees ja logistikaekspert Tõnis Hintsov.

Logistika Aastakonverentsil kuulutame välja Aasta Logistikategu 2017 võitja. Loe kandidaatide tutvustusi ja hääleta oma lemmiku poolt siin.

Lisaks räägime tänavu e-kaubanduse tagastuslogistika korraldusest ja klientide ootustest kauba kättesaamisel. Teemal „E-ostlejate ootused kaupade kättesaamisel ning tagastuslogistika“ räägib DPD Eesti tegevjuht Rainer Rohtla.

Vastutusest kauba veol tuleb rääkima Ergo Insurance veosekindlustuse riskijuht Vadim Paltmann.

Veel räägime pakendamise ja kinnitamise ohtudest ning vastutusest kauba transportimisel. Kuuleme näidet sellest, kuidas pakendab oma toodangut tootmisettevõte ja mida vedaja temalt ootab. Saame teada, mida ootab kolmas osapool – kauba vastuvõtja. Toimub arutlusring ideaalse ja säästliku pakendamise teemal.

Lavale astuvad veel logistika ja veonduse ekspert, endine Tallinna Tehnikakõrgkooli õppejõud Jüri Suursoo, Schenkeri juhatuse esimees Janek Saareoks, Coop Eesti logistikadirektor Martti Lilleorg, Omniva pakiteenuste äriüksuse juht Marita Mägi ja paljud teised.

Korraldajad Äripäeva teemaveeb Logistikauudised.ee koostöös ELEA ja ProLogiga.

Täpsema programmiga saad tutvuda SIIN ja registreerida saad SIIN.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077