Autor: Logistikauudised.ee • 15. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lux Express siseneb 2miljonilise investeeringuga tellimusvedude turule

Foto: Lux Charter
Eesti tellimusvedude turule siseneb 18 turismibussiga uus operaator Lux Charter, mille esimeseks tööks on sõidutada Pimedate Ööde Filmifesti VIP-külalisi. Investeeringu esimese etapi maksumus on 2 miljonit eurot.

Lux Charteri tegevjuhi Jaanus Kuke sõnul on ettevõtte konkurentsieeliseks kindla kvaliteediga tellimusveod. “Meie eesmärk on tagada väga ühtne bussipark ja seetõttu pakume teenust vaid Mercedes Benz turismibussidega. Ei ole vahet, kas bussi tellijaks on lasteasutus või näiteks riigikogu, tagame kõigile ühesuguse kvaliteediga teenuse, kus sama mugavustase ja nõuetekohane turvavarustus on garanteeritud,” selgitas Kukk pressiteates. “Lux Charter on Lux Expressi teenusestandardi viimine tellimusvedudesse. Mida aeg edasi, seda enam hindavad inimesed transporditeenuste juures klienditeeninduse kvaliteeti, bussisõidu mugavust ja turvalisust ning nendest väärtustest on Lux Charter lähtunud."

Foto: Lux Charter

Aktiivselt tellimusvedude teenust kasutav Carlson Wagonlit Traveli tegevjuht Merike Hallik tervitas ettevõtte panust kvaliteetse tellimusveo teenusesse ja on veendunud, et nõudlus ühtlase kvaliteedistandardiga teenusepakkuja järele on täna olemas ja kasvab tulevikus veelgi. "Tellimusvedude turul on tänaste tegijate bussipargid üsna kirjud. Pole harv juhus, kui oma kliente teenindades tellime korraga näiteks 5 bussi, mis kõik on nii kvaliteedilt kui ka välimuselt erinevad. Just seetõttu on väga tervitatav Lux Charteri turuletulek.”

Lux Expressi sponsorluse raames saavad esimese sõiduelamuse Lux Charteri bussidega PÖFF’i erikülalised. 17 päeva kestva filmifestivali raames teenindavad bussid VIP külalisi nii Tallinnas toimuvate sündmuste kui ka laste- ja noortefilmide festivali raames Tartus.

Mercedes Tourismo bussides on 44-55 istekohta, reguleeritavad turvavöödega istmed, pistikud elektroonikaseadmete laadimiseks ja lahedalt ruumi jalgadele. Kõikides bussides on tasuta WiFi, kliimaseade ja WC. Invatransporti pakub Lux Charter Iveco bussiga.

Bussidesse on ettevõte juba investeerinud üle 2 miljoni euro ning tuleval aastal on plaanitud investeeringute maht täiendavalt 1 miljon eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077