Autor: Logistikauudised.ee • 30. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lux Express lisab Tallinn-Tartu liinile pooltunniväljumised

Lux Expressi bussid
Foto: Lux Express
Lux Express lisab alates detsembrist Tallinn-Tartu liinile uued väljumised pooltundidele ning hakkab Tallinna ja Tartu vahel sõitma 62 korda päevas. Sõiduplaani täiendust kavandas ettevõte juba alates kevadest ning nüüd saadi kätte ka vajalikud liiniload, teatas ettevõte.

Uue graafiku alusel sõidavad bussid Tallinna ja Tartu vahel varahommikust hilisõhtuni igal täistunnil ja pea igal pooltunnil. Liini teenindavad Lux Express ja Simple Express bussid.

Mõlema kaubamärgi all sõitvaid busse opereeriva Lux Express Estonia kommertsjuhi Märt Sibriku sõnul püsib Tallinn-Tartu liinil nõudlus nii mugavale kui ka soodsa piletihinnaga teenusele ning uus sõiduplaan erinevate bussidega täiendab sõitjate valikuvõimalusi. “Kohandame pidevalt oma teenust reisijate eelistustest lähtuvalt ja soovime pakkuda oma klientidele kõrgeimat teenusekvaliteeti. Erineva hinna- ja mugavustasemega sõiduteenused täiendavad teineteist," rääkis Sibrik pressiteates. 

“Sõidugraafik muutub tihedamaks ja tekivad selged alternatiivid nii hinnatundlikumale kui ka mugavust hindavale kliendile. Teenindame liine nii kõrgeima mugavuskvaliteediga Lux Expressi kui soodsama piletihinnaga kvaliteetsete ja kaasaegsete Simple Expressi bussidega,” tõi kommertsjuht välja.

Lisaks juba tavapärastele täistunni väljumistele saab alates detsembrist Tartust Tallinnasse ja tagasi alates kell 6.00 varahommikul kuni kella 20.00 õhtul kõikidel pooltundidel. Samuti täieneb sõiduplaan õhtuse väljumisega Tartust Tallinnasse kell  22.00, mida näiteks Tartus teatrit külastavad inimesed on juba mõnda aega oodanud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077