Autor: Logistikauudised.ee • 15. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DPD laiendab pakiautomaatide võrgustikku

Foto: DPD
Pakiveofirma DPD lisab novembri jooksul oma võrgustikku kaksteist uut pakiautomaati, millest neli on täiesti uued pakiautomaadid ning kaheksa on DPD-ga koostöölepingu sõlminud Collect.Neti pakiautomaadid.

“Võib öelda, et DPD pakiautomaatide võrgustik suureneb selle kuu jooksul lausa 60 protsendi võrra,” märkis DPD E-ärisuuna juht Margot Posti pressiteates. “Nüüd on DPD klientidel kasutada kokku 32 pakiautomaati üle Eesti ning lisaks veel meie Pickup võrgustikus olevad poed, mida on kokku tervelt 95 ehk siis erinevad kauplused, kuhu saab samuti oma pakke tellida ja sealt neid kätte saada.”

Posti lisas, et võrgustiku laiendamine pakub loodetavasti olulist leevendust tavapärastele jõuluaegsetele pakiautomaatide juures toimuvatele ummikutele. “Juba mitmendat aastat on pühade lähenedes olukord, kus pakivedajad paluvad inimestel võimalikult kiiresti oma saadetised automaatidest välja võtta, et sinna saaks uued pakid asemele panna. Loodetavasti suudame seda ummikut oma automaatidega leevendada,” lausus DPD e-ärisuuna juht. “Kindlasti on meil uuel aastal kavas oma võrgustikku veelgi hoogsamalt laiendada ja seda kogu Baltikumis.”

DPD esimesed uued pakiautomaadid on juba paika tõstetud Haapsalu Kaubamaja ja Tallinna Tondi Selveri juurde ning selle nädala jooksul paigaldatakse automaadid Tartu Ringtee Selveri ja Merimetsa Selveri juurde.  Aktiivselt käib ka Cleveroni Collect.Net robotautomaate liitmine DPD võrgustikku ning see võimaldab muuta ka osade juba olemasolevate DPD automaatide paiknemist. Veel selle kuu jooksul paigutatakse tarbijate mugavamaks teenindamiseks ümber Rakvere, Sikupilli ja Viljandi pakiautomaadid, kuna nendes punktides jäävad DPD pakiväljastuspunktideks Collect.Neti pakirobotid.

Uute automaatide lisamise järel on Eestis nüüd kokku 127, Lätis 139 ja Leedus 91 DPD pakipunkti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077