Autorid: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected], Grete Jeltsov, GSMvalve OÜ turundusjuht • 24. november 2021

Navireci kliendid saavad kasutada Poola e-TOLLiga ühilduvat teenust

Teemaksude kogumine Poolas läbis suure muutuse. Käesoleva aasta 1. juulist asendus Poola kiirteedel ja riigimaanteedel üle 3.5t registrimassiga veokitele ja enam kui 9-kohalistele bussidele mõeldud viaTOLL süsteem uue satelliidipõhise süsteemiga, mida nimetatakse elektrooniliseks maksude kogumise süsteemiks ehk e-TOLLiks.

Navirec pakub klientidele uue süsteemiga kohanduvat lahendust

Navireci klientidel on võimalik kasutada e-TOLLi liidestusega Navirec GPS seireteenust. Spetsiaalse seadistusega GPS seade on lihtsasti paigaldatav ja võimaldab Poola tasulistel teedel liikuvate maksustamise alla kuuluvate sõidukite eest automaatselt teetasusid välja arvutada ning maksta.

Seadme paigaldus on lihtne, seega võib seda vabalt teha klient ka ise. Loomulikult saab aga paigalduseks sobiva aja kokku leppida ka Navireci tehnikutega. Teenuse kasutamise võimalus on nii Eesti, Soome, Läti, Leedu kui teiste riikide transpordifirmadel, kes Navireci teenust kasutavad.

E-TOLLi liidestusega Navireci GPS seireteenus

Teenuse kasutamine eeldab, et sõidukile on paigaldatud viimase generatsiooni GPS seade, mis seadistatakse e-TOLLi teenusele vastavaks Navireci poolt. Seadme paigaldus on lihtne, seega võib seda vabalt teha klient ka ise. Loomulikult saab aga paigalduseks sobiva aja kokku leppida ka Navireci tehnikutega ükskõik millised Eestimaa nurgas.

Uus süsteem lihtsustab tolli läbimist

Uus süsteem võimaldab teemaksude väljaarvutamise ja tasumise muuta täisautomaatseks ning tolliväravates avanevad sõidukitele automaatselt tõkkepuud, lihtsustades ja kiirendades seeläbi tolli läbimist.

Poola maksuametil on aga uue süsteemiga võimalik saada senisest täpsemat informatsiooni teostatud sõitude kohta.

E-TOLLi liidestusega GPS seade Navirecilt

Navirec on hetkel Eestis ainuke GPS jälgimisteenust pakkuv ettevõte, mis e-TOLLiga ühilduvat GPS seadet pakub.

Spetsiaalne GPS seade:

•on liidestatud Poola uue maksusüsteemiga;

•võimaldab teemaksude väljaarvutamise ja tasumise muuta täisautomaatseks;

•võimaldab tolliväravad Poolas sõidukile automaatselt avada;

•on väike, veekindel ja kasutab uusimat GPS tehnoloogiat;

•on sobilik nii veokitele kui bussidele;

•on lihtsasti paigaldatav.

Navireci klientidel on võimalik seadmed nii välja osta kui rentida. Suuremate masinaparkide puhul on võimalik seadmete hinnale teha ka eripakkumisi!

Infot uue seadme ja teenuse kohta leiab Navireci kodulehelt.

Huvi korral võta meiega ühendust!

Lisaküsimuste tekkimisel võib võtta ühendust meie müügiosakonnaga, et hinnata ettevõtte masinapargi vajadusi ja saada sobilik pakkumine.

Ühendust võib võtta ka otse müügidirektori ja arendusjuhiga Jürgen Levandi tel +372 5660 6245 või [email protected]

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077