Autor: Logistikauudised.ee • 2. mai 2019

TalTechi tudengid uurivad lõputöödes logistikateemalisi uudiseid ja üritusi

Tallinna Tehnikaülikooli logistika õppekava tudengid Grete Roop ja Tõnu Heinorg on valinud oma bakalaurusetöö teemadeks logistikauudiste kajastuse Eesti meedias ning logistikateemaliste sündmuste nõudluse ettevõtete seas.
Grete Roop ja Tõnu Heinorg

„Logistika valdkonna meediakajastuse ja sihtgrupi nõudluse muutumine ajas tundus mulle väga põneva väljakutsena, mistõttu saigi otsustatud teha seda koostöös Äripäeva Logistikuudiste teemaveebiga, mis on Eestis sisuliselt ainus logistikavaldkonnale keskendunud meedium,“ tunnistas Grete, kes loodab siiralt, et uurimistööst on tulevikus abi ka Äripäevale ning tema logistikateemadest huvitatud lugejatele.

Teine tudeng, Tõnu Heinorg, võttis aga ette teema, mis puudutab logistikaalaste sündmuste nõudlust Eestis.

„Eestis toimub mitmeid logistikateemalisi konverentse, seminare ja palju muud, samas pole meil näiteks ühtegi logistikateemalist messi. Soomeski toimub see vaid iga kolme aasta tagant. Kas selline mess võiks olla ka Eestis? Milliseid logistikaüritusi on Eestis liiga palju, millistest aga tuntakse puudust? Need küsimused on minu jaoks äärmiselt huvitavad ja sellele ma oma lõputöös tahaksingi vastuseid leida,“ selgitas Tõnu Heinorg oma bakalaurusetöö teema valikut.

„Äripäeva konverentsikeskus on logistikateemaliste ürituste suurim korraldaja Eestis, näiteks toimus mullu novembris juba 20. Logistika aastakonverents. Lähiajal on tulemas Laoseis 2019 ning loomulikult on meie jaoks sedavõrd põhjalik tagasiside turu eeldustele hindamatu väärtusega,“ lausus Äripäeva logistikauudised.ee teemaveebi juht Tõnu Tramm, kes kutsub üles kõiki logistikauudiste lugejaid aitama noori oma uurimistöö läbiviimisel.

Tõnu Heinoru lõputöö küsimustiku leiad SIIT!

Grete Roopi lõputöö küsimustiku leiad SIIT!

Noored tänavad kõiki vastajaid juba ette ning tuletavad meelde, et vastamiseks on aega kuni 4. maini. Vastajate vahel loosib Äripäev välja ka mitmeid auhindu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077