30. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post valis juhiks Ansi Arumeele

Eesti Posti nõukogu määras uueks juhatuse esimeheks ettevõtte juhatuse liikme ning senise juhatuse esimehe kohusetäitja Ansi Arumeele.

Eesti Posti (Omniva) juhatuse esimehe kohale kandideeris 11 inimest.Eesti Posti nõukogu esimehe Bo Henrikssoni sõnul rääkis Arumeele kasuks selge nägemus ettevõtte strateegiast ja tulevikusuundadest, samuti valdkonna väga hea tundmine ning tugev kogemus suurettevõtte juhtimisel. „Ansi on näidanud ennast tugeva liidrina ja hea inimeste juhina. Usun, et tema juhtimisel saavutab ettevõte oma eesmärgid,“ ütles Henriksson.Ansi Arumeel töötab Omnivas alates 2006. aastast, mil alustas ettevõttes tööd logistikavaldkonna arendusjuhina. Enne Omnivasse tulekut on Arumeel töötanud Silberautos ning Schenkeris.Avalik konkurss ASi Eesti Post juhatuse esimehe kohale kuulutati välja augusti lõpus seoses eelmise juhi tagasi kutsumisega kevadel. „Nõukogu kutsus Joona Saluveeri juhatuse esimehe kohalt tagasi seoses erinevate nägemustega ettevõtte tulevikustrateegiast,“ ütles Omniva nõukogu esimees Bo Henriksson pressiteate vahendusel.Eesti Posti juhi kohta jõudis Joona Saluveer hoida vaid pisut üle aasta. Ta võttis teatepulga ettevõtte pikaaegselt juhilt Aavo Kärmaselt üle mullu aprillis. Toona kirjutasid meedia väljaanded, et Aavo Kärmase asemele uue juhi valimist nõudis ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo. Minister ise kinnitas, et nõukogu oli otsuse langetamisel vaba.Omandisuhtelt on AS Eesti Post Eesti riigile kuuluv äriühing. Kontsernis töötab 2300 inimest üle Baltikumi ning ettevõtte 2017. aasta käive oli 99,8 miljonit eurot.

Autor: Äripaev

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077