Autor: Logistikauudised.ee • 20. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liikluskorraldus Tammsaare tee ja Tondi ristmikul muutub taas

Liikluskorraldus Tondi ristmikul alates esmaspäevast.
Foto: Raepress
Esmaspäeval, 23. juulil, algavad Tallinnas Tammsaare tee, Tondi tänava ja Rahumäe tee ristmiku kolmanda etapi ehitustööd, millega muutub suuresti ka sealne liikluskorraldus.

Mustamäe – Ülemiste suunal on esmaspäevast kaks sõidurada ning Ülemiste - Mustamäe suunal üks sõidurada. Tammsaare teel on võimalik teha parempööre Tondi tänavale. Tondi tänavalt Tammsaare teele on läbipääs paremale võimaldatud ainult bussliiklusele, otse ja vasakule liigelda ei saa.

Rahumäe teelt Tammsaare teele on liiklus täielikult suletud. Kolmanda etapi tööde käigus on ristmikul vasakpöörded keelatud. Ümbersõiduks palume kasutada ümberkaudseid tänavaid.

Bussiliinid nr 23 ja 61 on suunatud ümbersõidu marsruudile. Liin nr 23 on Kadaka liiklussuunal suunatud ümbersõidule Tondi tänava, A.H.Tammsaare tee, Retke tee, Tervise tänava ja Rahumäe tee kaudu, tehes ümbersõidul peatused Retke teel paiknevates Retke tee ja Lastehaigla peatustes ning Bussijaama suunal ümbersõidule Rahumäe tee, Tervise tänava, Retke tee, Nõmme tee, Linnu tee ja Tondi tänava kaudu, tehes ümbersõidul peatused Retke teel Lastehaigla ja Retke tee peatustes ning Linnu teel Västriku peatuses.

Liin nr 61 on suunatud ümbersõidule Tervise tänava, Elektroni tänava, Rahumäe tee ja Tervise tänava kaudu, tehes ajutise Energia peatuse Rahumäe teel pärast Elektroni tänava ristmikku.

Ristmiku laiendamise  projektdokumentatsiooni koostas K-projekt OÜ. Ehitustöid teostab AS TREF Nord. Ehitustööde lepinguline tähtaeg on tänavu aasta 16. september. A.H.Tammsaare tee avatakse täismahus liiklusele 31. augustil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077