Autor: Logistikauudised.ee • 26. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riia lennujaamast 100 sihtkohta, neist 12 uued

100 sihtkohta Riia lennujaamast
Foto: Riia Lennujaam
Eile startinud suvise lennuplaaniga on läbi Riia lennujaama võimalik lennata 12 uude sihtkohta, eile alustati lende Kutaisisse, tänasest lisanduvad Lissabon, Paphos, Burgas ja Gdansk ning kolmapäevast Malaga. Uusi liine avatakse ka aprillis, mais ja juunis, kokku saab tänavu läbi Riia lennata 100 erinevase sihtkohta.

Tegemist on Riia lennujaama ajaloo kõige laiema sihtkohtade valikuga, mida opereerivad 19 erinevat lennuettevõtet.

Alates 25. märtsist

- Kutaisi, Gruusia (Wizz Air, kaks lendu nädalas)

- Girona, Hispaania (Ryanair, kaks lendu nädalas).

Alates 27. märtsist

- Gdansk, Poola (airBaltic, kolm lendu nädalas)

- Paphos, Küpros (Ryanair, kaks lendu nädalas)

- Lissabon, Portugal (airBaltic, kaks lendu nädalas)

- Burgas, Bulgaaria (Ryanair, kaks lendu nädalas)

Alates 28. märtsist

- Malaga, Hispaanias (airBaltic, kaks lendu nädalas).

Alates 16. aprillist

- Kaliningrad (Venemaa) (airBaltic, kuus lendu nädalas)

Alates 29. aprillist

- Malaga, Hispaania (Primera Air, üks lend nädalas)

- Almatõ (Kasahstan) (airBaltic, kolm lendu nädalas).

Alates 14. maist

- Sochi (Venemaa) (airBaltic, kaks lendu nädalas).

Alates 21. maist

- Split (Horvaatia) (airBaltic, kaks lendu nädalas).

Alates 3. juunist

- Bordeaux (Prantsusmaa) (airBaltic, kaks lendu nädalas).

"Läti iseseisvuse 100 aastapäeva kontekstis on 100 väga sümboolne näitaja ja me oleme uhked selle üle, et saame selle erilise sündmuse puhul teha sellise kingituse. Reisijate arvu pidev kasv kinnitab, et Riia lennujaam on valinud õige arengustrateegia. Seda mõistavad ka lennufirmad, kes otsustavad laiendada või alustada oma tegevust Riia lennujaamas," teatas Riia rahvusvahelise lennujaama juhatuse esimees Ilona Līce pressiteate vahendusel.

Alates aprillist käivitab Läti päritolu Islandi lennufirma Primera Air regulaarseid lende Riia lennujaamast Malagasse, mis on üks populaarseimaid puhkepaiku Lõuna-Hispaanias. Lisaks kahekordistab Ukraina International Airlines oma iganädalaste otselendude Kiievisse, ehk nüüdsest saab Riiast Kiievisse lennata 14 korda nädalas.

Sõitjate mugavuse ja vaba aja veetmise parandamiseks viidi Riia lennujaama reisiterminalis 2017. aastal läbi põhjalik remont, loodi palju uusi kaubanduspindu, kus on hulgaliselt kaupluseid, kohvikuid ja erinevaid teenusepakkujaid. Terminali ootepiirkondades ja väljumiskohtades on loodud uued mugavad puhkevõimalused koos mänguväljakute, mobiiltelefonide laadimispunktide jms.

"Oleme teinud suuri jõupingutusi, et meie reisijad tunneksid end hästi ja saaksid nautida ooteaega enne lendu. Riia lennujaamas pole nüüdsest mitte ainult suurepärased ostuvõimalused ja lai valik kohvikuid, vaid ka spaa, ilusalong ja juuksuriteenus," ütles Līce.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077