Autor: Logistikauudised.ee • 6. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn soovib käivitada hooajalise meretaksoteenuse

Foto: Raul Mee
Raepressi teatel otsib Tallinna Transpordiamet avaliku konkursi korras sadamate vahel väikelaeva(de)ga reisijate kommertsveo teostajat.

Tallinna sadamate vahel nn meretaksoteenuse osutajat otsitakse algavaks navigatsioonihooajaks, mil Eesti on ühtlasi Euroopa Liidu Nõukogu eesistuja rollis. Konkursi tingimuste kohaselt tuleb võitjal meretaksoteenust osutada vähemalt 29. maist kuni 1. septembrini Lennusadama, Vanasadama ja Pirita TOP vahel. Pakkumuse esitamise tähtaeg on 17. aprill 2017 kl. 10.00.

Pakkujal peavad teenuse osutamiseks olema kvalifitseeritud töötajad ning pakkuja veesõidukil peab olema kehtiv meresõiduohutust tõendav tunnistus. Pakkumuses tuleb esitada üksikpiletite hinnad.

Eduka pakkumise valikukriteeriumiks on madalaim kolme liini keskmine piletihind kokku, teenindatavad liinid on Lennusadam - Vanasadam; Vanasadam - Pirita; Pirita - Lennusadam.

Täitja kohustub teostama nimetatud kommertsliinivedu kooskõlas Eesti Vabariigi õigusaktide ja rahvusvahelise õigusega, täitja poolt esitatud ja tellija poolt parimaks tunnistatud pakkumusega.

Teenust tuleb osutada meresõiduohutuse seaduse sätetele vastava merelaevaga, mis peab olema tehniliselt ja reisijate veoks sobivas korras, korrektse väljanägemise ning sooja, vähemalt nelja istekohaga reisijatesalongiga; laeva ei tohi olla vanem kui 20 aastat; sõidugraafik tuleb avalikustada vähemalt üks nädal enne navigatsiooni algust ning tellijat ja teisi huvitatud isikuid tuleb õigeaegselt teavitada takistustest ning viivitustest sõidugraafiku-järgse liiniveo teostamisel.

Täpsemat infot konkursi kohta saab Tallinna Transpordiametist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077