18. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omniva lisab pakiautomaate

Praeguseks on Omnival kogu Baltikumis enam kui 120 linnas 234 automaati ligi 28 000 pakilahtriga
Foto: Meeli Küttim
Omniva paigaldab juulis Eestisse 12 uut pakiautomaati. Laienemise tulemusena on ettevõtte pakiautomaadivõrgustik ligipääsetav enam kui 50 linnas ja asulas Eestis.

 

Loksal

Kundas

Tallinnas Merimetsa Selveri, Valdeku Comarketi ja Paepargi Maxima juures

Tartus Raadi Maxima ja Anne Selveri juures

Viimsis Pärnamäe Rimi juures

Maardus Maxima juures

Haapsalus Kastanis

Kohtla-Järvel Ahtme Maxima juures

Narvas Prisma juures

Eelmine laienemine toimus kevadel, mil keskenduti eeskätt just väiksematesse kohtadesse pakiautomaatide paigaldamisele. Omniva pakiautomaatide võrgu juhi Tanel Rauni sõnul kohandatakse võrgustikku pidevalt vastavalt inimeste vajadustele. “Jälgime kõigi piirkondade pakimahte, et siis selle põhjal oma võrgustikku täiendada või ümber kujundada,“ selgitas Raun. 

Omniva pakiautomaatide võrgustik on kevadel ja suvel lisaks Eestile laienenud ka Lätis ja Leedus ning kasvab tänavu Baltikumis 28 protsendi võrra suuremaks. Praeguseks on Omnival kogu Baltikumis enam kui 120 linnas 234 automaati ligi 28 000 pakilahtriga ning tegu on Baltikumi suurima võrgustikuga.

“Üha enam soovivad meie kliendid pakiteenuse lahendust kogu Baltikumis, nii et meie eesmärk on viia teenus klientidele võimalikult lähedale,” märkis Raun. Rauni sõnul on pakiautomaadid niivõrd populaarseks osutunud just tänu oma ööpäevaringse kättesaadavuse.

Enne suve pikendas Omniva ka mitmete pakiautomaatide hilisema tühjendamise aega, et anda klientidele võimalus oma pakk automaati tuua veel hiljem, olles kindel, et see ikkagi juba järgmisel päeval kohale toimetatakse. Järgmisel aastal avab Omniva oma pakiautomaatide võrgustiku kogu Baltikumis ka teistele partneritele kasutamiseks, et anda tuult tiibadesse hoogustuva e-kaubanduse arengule.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077