Autor: Tanel Raig • 7. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muuga sadamas avati uus logistikakeskus

ITT Baltic OÜ avas Muuga sadamas uue kinnise lao pindalaga 3000 m2.

Ettevõte ei avalda investeeringu suurust, kuid ITT Baltic tegevdirektor Denis Mihhailov kinnitas, et investeeringu tegemisel järgiti innovaatilisust ja pöörati tähelepanu infotehnoloogilistele lahendustele ning paindliku töökorralduse loomisele. Logistikakeskuse juurde rajati ka raudteeharu, mis annab Mihhailovi ütlusel võimaluse ettevõttel laiendada oma tegevuste spektrit, sest nüüd suudetakse töödelda mitte ainult veoautosid ja merekonteinereid, vaid laadida ka raudteevaguneid.

ITT Baltic OÜ kaasasutaja ja Venemaa partnerfirma OOO ????? ??????? peadirektor Denis Lysenko ütles, et Muuga sadam on Venemaa veosetransiidi infrastruktuuri tähtsaks osaks. „Me oleme kindel, et terminali avamine Muuga sadamas toimub õigel ajal ja õiges kohas. Teenuste kvaliteet, lahenduste lihtsus ja konkurentsivõimelised hinnad võimaldavad Muuga sadama vabatsooni klientidele pakkuda erinevaid teenuseid soodsaimal moel võrreldes sellega, mida võib meie firma saada teistes sadamates. Konteinerveod olid ja jäävad transiidiäri täiesti eriliseks haruks, ja need on kõige vähem tundlikud mingitele poliitilistele keerukustele, nende areng sõltub teenuste kvaliteedist ja konkurentsist,“ rääkis Lysenko.

ITT Baltic tegutseb Muuga sadama vabatsoonis 2011. aastast. Ettevõte teeb laadimistöid põhiveostele (sh ohtlikud ja veterinaarkontrollile kuuluvad veosed), nende vastutavat hoidmist, nii suletud lao territooriumil, kui ka avatud platsil. Samuti tegeleb sorteerimisega, komplekteerimisega, veoste markeerimisega, nende pakendamisega, veose ja transpordivahendi kaalumisega laos, aga ka transpordi saatedokumentide vormistamisega.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077