Autor: Tanel Raig • 8. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Edukad veofirmad räägivad autojuhtide motiveerimise kogemusest

20. märtsil toimuval Äripäeva Logistikauudiste seminaril „Kuidas hoida autojuhte“ räägivad oma kogemustest autojuhtide motiveerimisel ja tasustamisel Ragn-Sellsi, Parme Transi ja Lextransi juhid.

Ragn-Sells tõstis 2007. aastal autojuhtide töötasus tulemuspalga osa kuni 30%ni. See andis võimaluse teenida autojuhtidel toona kuni 30 000 krooni kuus. Ragn-Sellsi ärijuht Agu Remmelg räägib oma kogemusest, kui suur motivaator oli autojuhtidele tulemustasu ja mida tõi tulemustasu suurendamine kaasa ettevõttele.

Eesti ühe edukaima veofirma, Venemaale uusi sõiduautosid vedava ASi Lextrans juhatuse liige Sven Aria räägib, millest on nende ettevõttes aegade jooksul koosnenud autojuhtide palk ning miks ja kuidas on palgasüsteemi muudetud.

Eesti ühe suurima autopargi omanik Parme Transi juhatuse liige Jüri Šehovtsov räägib, mida on nad ettevõttes teinud autojuhtide motiveerimisel ja töötingimuste loomisel ning kas ja millist kasu see on ettevõtte tegevusele toonud.

Seminaril tehakse ülevaade ka autojuhtide palgatrendidest. CV-Keskus annab oma andmebaasidele toetudes ülevaate, kui palju pakutakse praegu palka autojuhtidele.

Tööinspektsiooni ja liikluspolitsei esindajad räägivad, milline peab olema autojuhi töö- ja puhkeaeg seaduste järgi.

Seminar „Kuidas hoida autojuhte“ toimub 20. märtsil hotell Olümpia konverentsikeskuses (Liivalaia 33, Tallinn)

Ajakava OÜ CV-Keskus värbamiskonsultant Renita Käsper.. ASi Ragn-Sells ärijuht Agu Remmelg.. OÜ Lextrans juhatuse liige Sven Aria. Tööinspektsiooni töötervishoiu peaspetsialist Silja Soon. ja Ago Iloste, Politsei- ja Piirivalveamet.. OÜ Parme Trans juhatuse liige Jüri Šehovtsov.

9.30-9.50 Registreerimine ja hommikukohvi9.50-10.00 Seminari avasõnadModeraator Tanel Raig10.00-10.30 Millised on autojuhtide palgad?

10.30-11.00 Tulemuspalga maksmine autojuhtidele Ragn-Sellsis

11.00-11.30 Autojuhtide tasustamine rahvusvahelistel vedudel, OÜ Lextrans näitel

11.30-12.00 Kuidas hoida autojuhid terved?

12.00-13.00 Lõuna13.00-13.30 Miks kontrollib politsei autojuhtide töö- ja puhkeaega? Margus Gross

13.30-14.00 Autojuhtide motiveerimine Parme Transis

Kuni 15. märtsini registreerumisel maksab seminaril osalemine 159 eurot + käibemaks.

Seminari kohta saab täiendavalt lugeda SIIT ja registreruda SIIT.

Lisainfot saab küsida [email protected] või tel 5134 004.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077