Autor: Tanel Raig • 2. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Posti juhatusse valiti konkurendi eksjuht

Eesti Posti nõukogu kinnitas täna juhatuse uueks liikmeks Mart Sooaru, kes kolm aastat tagasi juhtis konkurenti Itella Information.

Sooaru valiti liikmeks 55 kandidaadi seast. „Sooaru kasuks rääkis tema senine rahvusvaheline töökogemus infologistika- ja postivaldkonnas ning uuendusmeelne visioon Eesti Posti tulevikuplaanide kohta,“ kommenteeris nõukogu esimees Meelis Atonen.

Mait Sooaru on varasemalt töötanud Itella Information ASis tegevjuhina. Itella Information on Eestis e-arvete vahendamise turuliider. Viimased aastad on ka Eesti Post aktiivselt sisenenud infologistika turule.

Viimased kolm aastat on Sooaru töötanud Soomes Itella iBilling tootejuhina, kus tema töö hõlmas globaalset tootearendust, turundust ja uutele turgudele sisenemise planeerimist. Sooaru sõnul pakub Eesti Post uut väljakutset. „Minu jaoks on töö Eesti Postis huvitav proovikivi. Saan rakendada oma senist töökogemust välisturgudele laienemise, turunduse ja tootearenduse valdkonnas, mis on ka Eesti Postis hetkel aktuaalsed teemad.“

Tema hinnangul on Eesti Post heal positsioonil äri laiendamiseks rahvusvaheliselt. „Lisaks sellele leian, et Eesti Postil tuleks veelgi jõulisemalt edendada e-teenuseid, et pakkuda innovaatilisi lahendusi nii Eestis kui kaugemal,“ lisas ta.

Mait Sooaru alustab tööd Eesti Postis 5. märtsil.

Eesti Posti juhatuse esimees on 1. märtsist Aavo Kärmas, kes varasemalt töötas ettevõttes juhatuse liikmena.

Eesti Posti nõukokku kuuluvad Meelis Atonen (nõukogu esimees), Tauno Tuula, Toomas Leito, Vello Väinsalu, Mart Maastik, Olle Koop ja Mario Lambing.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077