Autor: Jaana Pikalev • 30. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homsest tõstab Tallinn ühissõidukipiletite hinda

Tallinna ühistranspordis jääb alates homsest,1. juulist piletiliike vähemaks, hinnad muutuvad ning soodustus laieneb kõigile tudengeile ja toimetulekutoetuse saajatele.

Alates homsest on müügil ainult uute hindaega sõidupiletid. Vana hinnaga sõidupileteid võib kasutada kuni 2011. aasta lõpuni.

Linnavolikogu määruse kohaselt jääb 1. juulist sõidupiletite valikusse korrapilet ehk talong eelmüügihinnaga üks euro, 10 talongist koosnev talongiraamat 8 eurot (hetkel 8,31 eurot), tunnipilet 1,2 eurot (hetkel 1,02 eurot), päevakaart elektroonilisena 3 ja paberkandjal 4 eurot (hetkel tallinlase hind 2,88 eurot ja tavareisiale 3,52 eurot) , vastav kolme päeva kaart 5 või 6 eurot (hetkel tallinlasele 4,79 eurot ja mittelinlasele 6,07 eurot), viie päeva või 120 tunni kaart 6 või 7 eurot (töönädalal kasutajatele) ja 30 päeva kaart kas 18,5 või 27 eurot (hetkel 18,53 eurot ja mittelinlasele 23,33 eurot)

Perioodikaarti 30 päevaks on võimalik soetada elektroonilisena ka kuni kolmeks järjestikuseks perioodiks. 30 päeva elektroonilise sooduskaardi hind on 7 eurot ja pabersooduskaardil 10 eurot. Mugavuse ja kasutajasõbralikkuse eesmärgil ühendatakse sooduskaartide alla nii senised õpilaskaardid kui ka ülejäänud sooduskaardid. Sooduskaardid kehtivad kõigile senistele soodustuse kasutajatele – pensionäridele, kolme ja enama lapsega pere vanematele jt. Lisaks saavad

sõidusoodustuse kõik toimetulekutoetust saavate perede liikmed ning taas on õigus sooduskaarti kasutada ka mittetallinlastest üliõpilastel.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077