Autor: Jaana Pikalev • 13. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air lööb käed Belgia lennufirmaga

Alates 31. oktoobrist 2010 alustavad Estonian Air ja Brussels Airlines koostööd Tallinna-Brüsseli otselendudel koodijagamise alusel.

Koodijagamise leping võimaldab mõlemal lennukompaniil müüa pileteid oma lennukoodiga ja pakkuda oma klientidele uusi põnevaid edasilennu sihtkohti.

„Koodijagamisleping Estonian Airi ja Brussels Airlinesi vahel on järjekordseks oluliseks sammuks meie strateegia elluviimisel. Koostöö Brussels Airlinesiga võimaldab meil pakkuda klientidele lisaks otselendudele suurepäraseid jätkulennuvõimalusi Brüsseli lennujaamast ning avardab Estonian Airi müügivõrgustikku mitmete põnevate sihtkohtadega, seda näiteks Aafrika suunal. Lisaks loob koostöö head eeldused uute lennukite tulekul oluliselt tihendada Tallinna-Brüsseli lennugraafikut juba järgmise aasta esimesel poolel,“ kommenteeris Andrus Aljas, Estonian Airi president ja juhatuse esimees.

“Uue koodijagamise kokkuleppe sõlmimine võimaldab meil reisijaid teenindada veelgi paindlikumalt ja laiendada müügivõrgustikku, pakkudes klientidele edasilennuvõimalusi pea kõigile õhtustele Euroopasse suunduvatele lendudele. Lisaks aitab see täiendada ja arendada meie lennupakkumisi Baltikumis, mis on üks Euroopa kiiremini areneva majandusega regioone,” lausus Bernard Gustin, Brussels Airlinesi juhatuse kaasesimees.

Estonian Air lendab Tallinna-Brüsseli liinil kolmel päeval nädalas: esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti.

Brussels Airlines on juhtiv Belgia lennukompanii, mis pakub laia valikut lende Brüsselisse ja Brüsselist, ühendades nii Euroopa pealinna 70 olulisema Euroopa ja Aafrika lennujaamaga. Brussels Airlines on maailma juhtiva lennufirmasid ühendava liidu Star Alliance liige.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077