Autor: Siim Sultson • 20. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnairil ahned plaanid

Finnair ihkab saada Põhjamaade parimaks lennufirmaks ja Aasia reisidel klientide lemmikuks, ilmneb lennufirma teatest. 

 „Käesoleva aasta eesmärke püstidades oleme me lähtunud Aasia kasvavast turuosast, pakkudes konkurentidega võrreldes parimaid lennuühendusi ning konkurentsivõimelist piletihinda,“ selgitas Finnairi Baltimaade müügidirektor Jan-Michael Nigmann. „Põhjamaades number üks olemine tähendab meie jaoks lennata rohkem ning tulusamalt kui meie konkurendid, pakkudes siinjuures klientidele parima kvaliteediga teenust nii maapeal kui õhus,“ lisas Nigmann.

 Finnairi sihtgruppideks on äri-, turismireisijad ning kaubatransport eelkõige Põhja-Euroopas, kuid ka kiirelt kasvava majandusega Aasia turul, kus lennufirma eesmärgiks on hõivata kolme nõutuima kaubavedaja koht Euroopast Aasia suunal lendavate lennufirmade seas.

 Jan-Michael Nigmanni sõnul on inimeste igapäevaelu muutumas järjest globaalseks ning distantsid on jäämas justkui lühemaks. Tehnoloogia abil saavad inimesed tänapäeval suhelda videopildi kaudu, aga lähedaste ja sõpradega näost näkku suhtlust see ei asenda. „Aastatega on muutunud järjest sagedasemateks äri- ja puhkusereisid kaugsihtkohtadesse ning õige pea tundub normaalne sõita nädalavahetuseks külla oma sõpradele Jaapanisse või Koreasse,“ tõdes Nigmann.

 Finnairi usub, et nende tuleviku edu taga on innovatiivsus – soov katsetada uusi, mugavamaid lahendusi, leida säästlikumaid, paindlikemaid ja keskkonna ees vastutustundlikemaid võimalusi.

Finnair jätkab siinjuures investeeringuid, mis tagavad kiirema, turvalisema ja mugavama reisi kui ka vähendada aastaks 2017 iga reisija kohta saastatust 24 protsendini. Lennufirma sooviks on tegutseda lähtuvalt kliendi ootustest, olles avatud ja valmis uuendusteks ning lähtuda lennunduses kõige olulisemast - turvalisusest.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077