Autor: Siim Sultson • 24. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itella Logistics sai endale suure koostööpartneri

Itella Logistics saab nüüdsest tänu koostööle General Logistics Systemsiga (GLS) saata kullerpakke üle Euroopa, teatab Itella Logistics.

GLS on üle-Euroopaline pakiveo- ja ekspressteenust osutav logistikaettevõte. GLS opereerib 36 Euroopa riigis ja toimetab kohale 350 miljonit saadetist aastas.

Andrus Mägi, Itella Logisticsi maanteetranspordi divisjoni direktor: „Meie kliendid saavad nüüd saata kullerpakke kõikidesse Euroopa Liidu riikidesse. Varasemalt pakkusime kullerteenuseid ainult Soome, Läti ja Leedu suunal.”

Saadetiste teekonda saab jälgida internetis. Tegemist on uksest-ukseni teenusega, mis on mõeldud kõigile, kel on vajadus väikepakkide saatmise järele. 

Tallinna ümbruses võetakse klientidelt pakid vastu tellimise päeval. Maapiirkondadesse jõudmiseks kulub üks lisapäev. „Tuleme ärikliendi juurde kohale ja võtame tema saadetise vastu. Aeg paki ära andmisest kuni kätte saamiseni selle saaja juures on sõltuvalt sihtkohast 2-7 päeva,“ ütleb Andrus Mägi.

Koostöös SmartPostiga, kes haldab üle-Eestilist pakiautomaatide võrku, hakkab GLS teenust pakkuma ka eraisikutele.

GLSi rahvusvaheliste suhete juht Saadi Al-Soudani märgib, et Itella Logistics opereerib Eestis efektiivset jaotusvõrku ja see kindlustab GLSi teenuste kvaliteedi, see on alati prioriteetseim. "Oleme leidnud partneri, kel on meiega sarnased eesmärgid," kinnitab ta.

General Logistics Systems B.V. (GLS) peakorteriga Amsterdamis on üle-Euroopaline pakisaadetiste ja ekspresspostiteenuste ning muude logistikalahendustega tegelev ettevõte. Ettevõte on esindatud 36 Euroopa riigis, tal on 678 ladu ja ettevõte annab tööd 13 000 inimesele. 18 000 veokit transpordivad aastas 350 miljonit saadetist 228 000 kliendile. 2008/2009 finantsaastal oli GLSi käive 1,8 miljardit eurot.

Itella Logistics Eesti on logistikateenuste ettevõte Eestis. Teenused hõlmavad logistikateenuste valikut tarnijalt tarbijani. Peale tavapäraste veo- ja ladustamisteenuste osutab Itella Eestis teenusena ka kauba müügiks ettevalmistust ning kaubavoo haldamiseks vajaliku informatsiooni käsitlemist.

Logistikafirma Itella Logistics tegutseb kaheksas Läänemere-äärses riigis, saadab aastas teele 30 miljonit saadetist, annab tööd 10600 inimesele, ettevõtte 2008. aasta käive oli  813,2 miljonit eurot.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077