Autor: Siim Sultson • 19. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Premium Motorsi pankrotimenetlus rauges

Automüüja pikalt vindunud pankrotimemetlus raugeski ära - kellelgi polnud lihtsalt raha, ilmneb ametlikest teadaannetest.

 

Harju Maakohtu 16. märtsi kohtumäärusega lõpetati Premium Motors OÜ (registrikood 10933945) pankrotimenetlus pankrotti välja kuulutamata selle raugemise tõttu, sest võlgnikul ei jätku vara pankrotimenetluse kulude katteks ja puudub vara tagasivõitmise ja tagasinõudmise võimalus.

"Likvideerida Premium Motors OÜ ja kustutada see Harju Maakohtu registriosakonna registrist. Premium Motors OÜ likvideerimine ja registrist kustutamine teha ülesandeks ajutisele pankrotihaldurile Andres Tootsman`ile.

Vabastada ajutine pankrotihaldur Andres Tootsman pankrotimenetluses tema ülesannetest pärast Premium Motors OÜ kustutamist äriregistrist. Määrata Premium Motors OÜ dokumentide hoidjaks Jürgen Vester (isikukood 36602234728).

Määruse peale võib esitada määruskaebuse 15 päeva jooksul arvates kohtumääruse kättesaamisest Tallinna Ringkonnakohtule Harju Maakohtu Kentmanni kohtumaja kaudu, kuid mitte hiljem kui 5 kuu möödumisel määruse tegemisest," seisab teadaandes.

Veebruari lõpus kutsus Harju Maakohus võlgnikku, võlausaldajaid või kolmandaid isikuid tasuma kohtu deposiiti 100 000 krooni, et Premium Motors OÜ

valdusfirma Premium Motors Grupi pankrotimenetlus ei raugeks.

Valdusfirma Premium Motors Grupp AS (registrikood 11162639) omab automüüjast Premium Motors OÜ 99,82%. Nii automüüja kui valdusfirma on pankrotimenetluses.

Ülejäänud 0,18% Premium Motors OÜ-st kuulub firmale ORC Center OÜ (registrikood 10866982) , mis on likvideerimisel. Viimase tegevusala oli üsna kirju: toiduainete müük, eksport, kinnisvarahaldus, metsakaubandus jne.

2002. aastal asutatud ORC Center OÜ omanik on Tõnu Kroon.

2003. aastal asutatud Premium Motors OÜ omanik on Jürgen Vester

2005. aastal asutatud valdusfirma Premium Motors Grupp, mille otseseks tegevusalaks oli investeerimine väärtpaberitesse, võlakirjadesse jm finantsvahenditesse, omanikud läbi erinevate firmade on Jürgen Vester, Piret Vester.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077