Autor: Siim Sultson • 11. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itella võttis male oma tiiva alla

informatsioonilogistika teenuseid pakkuv Itella Information AS asus malet toetama. Vastutasuks said Eesti malemeistrivõistlused nimeks Itella Eesti meistrivõistlused, teatab firma. 

 Itella Information AS on 2010. a. male Eesti Meistrivõistluste peasponsor.

11. veebruaril 2010. a. kirjutasid Itella Information AS-i tegevdirektor Ahti Allikas ja Eesti Maleliidu juhatuse esimees Hendrik Olde alla koostöölepingule, millega 2010. a. Eesti meistrivõistlused males nimetatakse Itella Eesti meistrivõistlusteks. 78. meeste ja 64. naiste meistrivõistluste finaalturniir peetakse 27.märtsist kuni 2. aprillini Tartus. Itella  Eesti meistrivõistlustel selgitatakse välja kolm parimat mees- ja naismaletajat. Samuti on Eesti meistrivõistlused oluliseks valikvõistluseks 2010. a. maleolümpia koondvõistkondade komplekteerimisel. Lisaks annab Itella Information AS meistrivõistluste lõpus üle parima partii „Itella Smart Move“ (Itella TarkKäik) eripreemia pealtvaatajate valitud parimale partiile. „Males ja äris on palju sarnast, lõpuks võidab see, kes teeb õigel ajal targa käigu,“ ütles Itella Information AS-i tegevdirektor Ahti Allikas.“Meie soov on kaasa aidata male populaarsuse kasvule ja see väljendub ka Eesti maleelu järjepidevas toetamises viimastel aastatel,“ lisas Allikas. „On hea meel, et Itella Information AS on leidnud võimaluse toetada erinevaid maleprojekte, millest on osa saanud väga paljud maletajad.Käesolevate meistrivõistluste üheks „rosinaks“ saab olema kindlasti eriauhind parimale partiile, mille valiku teevad pealtvaatajad 90 mängitava malepartii hulgast,“ sõnas Eesti Maleliidu juhatuse esimees Hendrik Olde. Itella Information AS toetab hetkel ka Eesti viimaste aastate ühe perspektiivikama noormaletaja, kahekordse Euroopa meistri, Ottomar Ladva malelist ettevalmistust. 2008. aastal oli Itella Information AS Eesti Maleliidu toetaja "Arved.ee nädalalõputurniiride sari" peasponsorina. Itella Information AS (asut. 1997) on Eesti juhtiv informatsioonilogistika teenuseid pakkuv ettevõte, mis käsitleb aastas üle 25 miljoni arve. Teenuste hulka kuuluvad e-arved ja otsekorraldusteenused koostöös suurimate Eesti pankadega, arvete trükk, ümbrikustamine, dokumentide elektrooniline arhiveerimine ja muud massarveldusteks vajalikud teenused.Itella Information AS kuulub Itella Gruppi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077