Autor: Siim Sultson • 1. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hinnasõda: Hansabuss lubab Riiga 225 kr eest

Oktoobris ja novembris tehtud  Tallinn-Riia liini odavkampaania tulemusel saavutas firma reisijate arvu kahekordistumise ja lubab nüüd edaspidi sellel liinil sõite teha senise 350 krooni asemel vähemalt 225 krooni eest, teatab Hansabuss Business Line oma pressiteates.        

“Veendumuse hinnalangetamise õigsuse kohta andis meile väga edukaks kujunenud müügikampaania, mis kasvatas reisijate mahu Tallinn-Riia liinil varasemaga võrreldes kahekordseks,” kommenteeris otsust Hansabussi juhataja Neeme Tammis. “Business Line’i uue hinnakirja iseloomustuseks võin öelda, et nüüd saabki äriklassi bussis Riia ja Tallinna vahel sõita tavabussi hinnaga”.  

Hansabuss Business Line langetab alates 1. detsembrist püsivalt kõigi väljumiste piletihindu nii Tourist Lux kui Business klassis. Nii hakkab 6:20 ja 17:30 väljumiste pilet Tourist Lux klassis maksma 295 ning Business klassis 425 krooni. Eriti soodsaks muutuvad kõigi 11:45 (nädalavahetusel 11:35) väljumiste piletihinnad. Mainitud väljumistel hakkab Tourist Lux klassi pilet maksma 225 ning Business klassi pilet 295 krooni. Lisaks kehtib endiselt 10% soodustus kõigile edasi-tagasi pileti ostnutele ning uudisena ka õpilastele, tudengitele, ajateenijatele, ITIC kaardi omanikele ning üle 60 aastastele inimestele.        

Oktoobri algul alustas Hansabuss Business Line Tallinn-Riia ja Riia-Tallinn liinil agressiivset turunduskampaaniat, müües kahe kuu vältel pileteid 99-199 krooni eest. Konkurentidega peetud “bussisõja” võitjateks saab Hansabussi juhataja Neeme Tammise sõnul  pidada kindlasti tarbijaid.

1996. aastal asutatud AS Hansabuss on Eesti üks juhtivaid bussiettevõtteid. Hansabuss Gruppi kuulub 3 ettevõtet: AS Hansabuss, AS Mulgi Reisid ja Hansabuss Latvia SIA. Ettevõtted opereerivad kokku viit erinevat kaubamärki – Hansabuss, Hansabuss Business Line, Hansarent, City Tour ja Mulgi Reisid. Hansabuss Grupi masinaparki kuulub täna ligi 200 bussi ja veidi üle 80 rendisõiduki. Töötajaid on grupis kokku 350.       

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077