Autor: Rivo Sarapik • 30. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mis on tänavu silmapaistvaim saavutus logistikas?

Tänasest käivitus konkurss Aasta Logistikategu 2009.

Konkursi Aasta Logistikategu eesmärgiks on tunnustada oma tööle pühendunud logistikajuhtide poolt saavutatud edu organisatsioonile püstitatud eesmärkideni jõudmisel. Varasematel aastatel on Suure Auhinna pälvinud Magnum Logistics, A Le Coq, Lextrans/Autologistika, Sillamäe Sadam, DFDS Transport (praegune DSV), Schenker ja Telema. 

Kutsume konkursil osalema kõiki Eesti logistikaprofessionaale ning palume saata oma Aasta Logistikateo lühitutvustus, vastates küsimusele:

„Milline oli 2008/2009. aastal ellukutsutud ja rakendatud logistiline parendus, mis kasvatas teie ettevõtte efektiivsust, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeris tegevust ja aitas säästa kulusid?”

Logistikateenuste pakkuja ning transpordifirmade puhul võib konkursile esitada parenduse, mis on kasvatanud ettevõtte klientide vastavaid näitajaid. Võistlustöö kirjelduse palume koostada lakoonilises vormis ning see peab kindlasti andma vastused järgmistele küsimustele:

- Mis oli logistikateo eesmärk?

- Milline oli logistikateo protsess?- Millised on tänaseks selgunud tulemused?

Aasta Logistikateo maksimaalselt 100 sõnast koosnevat tutvustust ootame hiljemalt 14. septembriks 2009 e-mailidele [email protected] või [email protected]

Kõigi kandideerivate Logistikategude seast valitakse zhüriiliikmete poolt välja 10 finalisti. Žürii on seitsmeliikmeline ja selle koosseisu kuuluvad logistikaajakirjanikud ning PROLOG (endise nimega Eesti Logistikaühingu) juhatuse liikmed. Finaali pääsevaid töid tutvustatakse Äripäeva transpordirubriigi, Äripäeva kuukirjade „Logistika” ning „Transport ja Logistika” vahendusel. Samuti Äripäeva veebiversioonis.

Finaliste hindavad nii žürii kui Eesti logistikaavalikkus. Sealjuures on zhürii otsusel 50% ning avalikkuse hinnangutel 50% osakaal. Võitja selgub kaalutud häälte summeerimisel, punktide võrdse jagunemise korral saab määravaks zhürii otsus.

Finalistide hindamise reglementi on käesolevast aastast sisse viidud uuendus, mis muudab  logistikategude kajastamise ja hindamise varasemaga võrreldes oluliselt põhjalikumaks.

Nimelt on võistlustööde esitamise tähtaeg toodud varasemaks, et võimaldada züriiliikmetel finalistidega isiklikult tutvuda ning neid Äripäeva ja Logistikauudised.ee vahendusel enne avaliku hindamisvooru avamist põhjalikult kajastada.

Kolme võidutöö esitletakse ja autasustatakse 11. novembril O$TUJUHTIMI$E ja LOGISTIKA AASTAKONVERENTSI 2009 raames.

Konkursi Aasta Logistikategu 2009 kalender

Logistikateo esitamise tähtaeg:             14.09.2009.

Logistikateo maksimaalne maht:           100 sõna

Logistikategu saata aadressile:             [email protected] / [email protected]

Finalistide väljakuulutamine:                  23.09.2009. Äripäeva Logistikas

Konkursi võitja selgub:                             11.11. Logistika Aastakonverentsil

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077