Autor: Mariliis Pinn • 26. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: Rõuge haigla tee suletud

Teeäärsete puude hooldetööde tõttu on liiklusele suletud Võru maakonnas Rõuge haigla tee. Ümbersõit tähistatud.

Lääne-Viru maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel alustati Sõmeru viadukti (km 183) remonttöödega. Suletud on üks sõidurada ja liiklust reguleeritakse. Kehtib kiirusepiirang 30 km/h. Soovitatav ümbersõit mööda Rakvere-Haljala maanteed.

Teekatte remonttöödega alustatakse Viljandi maakonnas Viljandi-Väluste-Mustla maanteel Viiratsi-Verilaske (km 1,9-3,7) vahelisel maanteelõigul. Kiirusepiiranguks tööpiirkonnas on 30 km/h.

Aukude remonttööd jätkuvad Pärnu maakonnas Valga-Uulu maanteel Tõitoja-Surju   (km 109-119) lõigul. Kiirusepiirang 70 km/h, vajadusel kuni 30 km/h.

Liiklusloendureid paigaldatakse Harju maakonnas Viimsi-Randvere tee esimesel kilomeetril. Kiirusepiiranguks kehtestatakse 30 km/h.

Asfalteerimistööde tõttu on häiritud liiklus Harju maakonnas Tallinna ringteel Kiili ristmiku ja Sausti aedlinna vahelisel teelõigul (km 15,6-17,2). Liiklusele on suletud üks teepool ning kiirusepiiranguks 30 km/h. Liiklust reguleeritakse.

Kaablipaigaldustöödega seonduvalt on piiratud kiirus kuni 50 km/h Harju maakonnas Keila-Haapsalu maanteel vahetult enne Rummut (km 17,5).

Pindamistöid tehakse Tartu maakonnas Tartu-Ilmatsalu-Rõhu maanteel Tartu-Rahinge lõigul (km 0,1-4,2) ning Ida-Virumaal Jõhvi-Tartu-Valga maanteel km 3,5-6,5. Kiirusepiirang 30 km/h jääb kehtima kuni 30. maini.

Põlva maakonnas Räpina-Rasina maantee esimesel kilomeetril on jätkuvate veetrasside ehitustöödega seonduvalt  kehtestatud  sõidukitele 8 t registrimassi piirang. Liikluse ümbersuunamine on tähistatud.

Teemärgistustöid tehakse Jõgeva maakonnas Jõgeva –Mustvee, Tartu-Jõgeva-Aravete ja Aovere-Omedu maanteedel. Kiirust ei piirata, kuid ettevaatust märgistajatest ning märgistustehnikast möödasõidul!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077