Autor: Mariliis Pinn • 27. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volvo Estonia avab uue keskuse

Täna avab Volvo Estonia OÜ oma suurima esinduse.

Volvo Trucks on teinud märgatavaid pingutusi selleks, et luua Eestis Volvo veokite teenindusvõrk, mis suudab pakkuda mitmekesiseid Volvo teenuseid ja tooteid, teatas firma. Novembris avati uued keskused Tallinna lähedal Rae tehnopargis ning Pärnumaal Saugas. Koos Tartu esindusega on nüüd üle Eesti 3 toimivat Volvo veokikeskust.

“Teenuste valiku laiendamine ning klientidele lähemale liikumine on meie strateegia vundamendiks. Tegeleme järjepidevalt oma müügi- ja teenindusvõrgustiku arendamisega ja Volvo Truck Center Tallinn, mida täna avame, on nende ambitsioonidega kooskõlas,” ütles Volvo Trucks Kesk-Ida Regiooni tegevdirektor Tom Jörning.

Volvole kuululuv 2250 ruutmeetrine keskus on multifunktsionaalseks teenuste keskuseks ning pakub ühe katuse all Volvo teenuseid ja tooteid, sealhulgas hooldus- ja remonditeenused, veokite ja Volvo originaalvaruosade müük. Lisaks on uues keskuses klientide paremaks teenindamiseks veokite pesula ning AdBlue tankla. Uus keskus on samas ka Volvo Estonia OÜ peakontoriks Eestis.

“Sel aastal on majanduslik olukord muutunud kõikidele turul opereerijatele Eestis, Euroopas ja üle maailma. Sellest tulenevalt on tõhusus ja optimaalsed lahendused muutunud üha tähtsamaks,” ütles Johannes Kjellgren, Volvo Estonia tegevdirektor. “2009. aasta tuleb keeruline mitmetele ettevõtetele, mitte ainult transpordi valdkonnas. On väga tähtis, et praeguse olukorraga kohanedes ei kaotaks me silmist pikaajalisi eesmärke. Ei ole kahtlust, et maanteetransport globaalselt ja pikas perspektiivis kasvab. Maailmas on üha enam inimesi, kes vajavad rohkem erinevaid kaupu ning kõige paindlikum transport tänapäeval on endiselt maanteetransport veokitega. Uusi tooteid ja teenuseid pakkudes tagame klientidele vahendid kasumliku kasvu jätkumiseks,” lisab ta.

Uus Volvo veokite keskus on ehitatud vastavalt Volvo juhenditele ja standarditele ning asub Tallinna lähistel veokisõbralikus Rae tehnopargis. Rae tehnoparki saab mugavalt  nii Tallinn-Tartu maanteelt kui ka Tallinna Ringteelt. Keskuse täpne aadress on: Kurekivi tee 10, Lehmja küla, Rae vald, 75306 Harjumaa.

Uus Volvo keskus on avatud esmaspäevast reedeni kell 08:00-20:00 ning laupäeval ja pühapäeval kell 08:00-17:00. Riiklikel pühadel on keskus suletud.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077