10. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peugeot’ ametlikud edasimüüjad selgunud

Uus Peugeot’ ametlik maaletooja Eestis, K.W. Bruun Estonia OÜ sõlmis eile, 9. septembril Peugeot’ edasimüügi lepingu 5 automüügi ettevõttega üle Eesti.

Pärast nädalaid kestnud läbirääkimisi ning erinevate kriteeriumite ja nõuete kontrollimist jõuti lepinguni 7 esindusega.

Tallinnas (Sõpruse pst ja Tartu mnt) ja Tartus hakkab Peugeot’ müügi- ja hooldusega tegelema Hillar Tederi kontrolli all oleva investeerimisfirma tütarettevõte OÜ Auto Forte Baltic, Haapsalus Koit Uusile kuuluva Uuemõisa Investi tütarfirma OÜ Uuemõisa Autokeskus, Kuressaares AS Kuressaare Autoteenindus, Valgas AS Salome Tartu ning Viljandis AS Rael.

Auto Forte Baltic juhatuse liikme Vahur Randveeri sõnul on uue, suurte kogemustega tugeva maaletooja tulek Peugeot’ brändile Eestis parim lahendus: „Usun, et K.W. Bruuni abil suudame taastada Peugeot’ hea maine ja ka turuosa, mis oli mõned aastad tagasi uute autode müügiedetabelites esimeste seas. Selleks peaks Peugeot’l, Euroopa suuruselt teisel autotootjal,potentsiaali jätkuma.“

„Auto Forte Baltic OÜ on oma keskusi avades keskendunud professionaalsele ja ladusale klienditeenindusele, selleks oleme pööranud suurt tähelepanu personalivalikule ning Peugeot’ sõidukite müügiks ja teenindamiseks ettenähtud kriteeriumite täitmisele," lisas Randveer.

K.W. Bruun Estonia OÜ tegevjuht Per Brinkenbergi sõnul on läbitud väga oluline etapp. „Edasimüügi lepingute puhul on tegemist märkimisväärse verstapostiga Peugeot’ tegevuse taastumises Eestis. Kandidaate oli palju, lepingud sõlmisime klientide huve arvestades vaid kõige tugevamatega. Täna võib Peugeot’ klient end tunda taas kindlalt, garantii- ja hooldusremonti teostatakse ametlikult eelpool nimetatud esindustes."

Läbirääkimised diilerlepingute osas ei ole veel lõppenud, jätkudes veel mõne potentsiaalse edasimüüjaga. Lähikuude jooksul peaksid need samuti lõpule jõudma.

K.W. Bruun Estonia OÜ on uus Peugeot’ ametlik maaletooja Eestis.

Ettevõte, millel on üle 50 aasta pikkune kogemus Peugeot’ kaubamärgi turustamises, müüb Taanis, Rootsis ja Islandil kokku 50 000 Peugeot’ sõidukit aastas. K.W. Bruunil on Peugeot’ ja Eestiga seoses väga tõsised ja ambitsioonikad plaanid, olles inspireeritud hea välimuse- ja sõiduomadustega ökonoomsest Peugeot’ mudelivalikust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077