24. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toivo Asmer on poja tulevikku investeerinud 13 miljonit krooni

Ärimees ja poliitik Toivo Asmer on enda sõnul poja tulevikku investeerinud 12 kuni 13 miljonit krooni.

Neljapäeval astus Ülemiste City Targa Äri Seminaril üles Toivo Asmer - mees, kelle juhtimisel on esimene eestlane jõudnud motospordi maailma absoluutsesse tippu - Vormel ühte.

„Kes oleks osanud arvata, et kunagi eestlane Vormel ühes palgal on," ütles Toivo Asmer, „sponsorid imestasid meie unistuse üle ega uskunud, et nende silm sellist asja kunagi näeb." Täna on Marko Asmer Vormel 1 BMW Sauber tiimi testsõitja.

„On olnud väga raskeid aegu, näiteks siis, kui ma maja panti panin ega teadnud, mis edasi saab. Sõitsime selle hooaja ära ja hiljem Marko ütles, et tead issi, kui ma kunagi absoluutsesse tippu jõuan, ja ma kindlasti jõuan, siis maksan sulle kõik tagasi," rääkis Toivo Asmer ja ütles, et need on hetked, mis teevad meele härdaks. Sellistel hetkedel mõistad, et teed õiget asja. Oma raha on Asmer poja tulevikku investeerinud 12 kuni 13 miljonit krooni. „Aga kuhu mujale võiks see veel minna kui mitte oma poja tulevikku," märkis ta.

Hetkel on Marko ASmer BMW Sauber Vormel ühe tiimis, muu hulgas lasub tal ka lepingujärgne kohustus iga poole aasta tagant uus BMW mudel võtta. Toivo Asmer naerab, et see on küll ränk kohustus. Marko plussiks peab ta noore mehe vaba suhtlemisstiili ja eneseusku.

Toivo Asmer panustas poja Marko Asmeri võidusõidukirele ning oli tema esimene mänedžer.

Toivo Asmer kuulus 12 aastat Nõukogude Liidu koondisse, oli kuuekordne NSVLi ning 10kordne Eesti meister vormelautol. Ta oli Riigikogu liige 1999. aastal ning Eesti Vabariigi regionaalminister aastatel 1999-2003.

Targa Äri Seminar on Ülemiste City poolt korraldatav seminarisari Ülemiste City töötajatele ja tulevastele klientidele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077