15. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noorest Ott Tänakust sai Markko Märtini uus hoolealune

Kuigi Markko Märtini ja Eesti Autospordiliidu ühine tiim läks sügisel hingusele, pole Eesti kuulsaim kihutaja kodusest rallielust kadunud – uue väljakutsena üritab ta tippu aidata 20-aastast Ott Tänakut.

Tänaku ja Märtini teede ristumist võib nimetada juhuste soodsaks kokkulangemiseks, kirjutas Postimees.ee. Mõlemal oli üks etapp lõppenud ning vähemalt Tänak ja tema toetajad otsisid jätkamiseks uusi võimalusi. Märtin oli aga oma tiimiga valmis lootustandva rallimehe taustajõududega liituma.

«Tundub, et Markkol on seekordse projekti vastu suur huvi ja ta tahab Tänakuga tegeleda,» märkis aastaid Märtini usaldusisikuks olnud ning koostööprojekti juhiks olev Juss Roden. «Meil on teadmised, Tänakul aga kodukohas Saaremaal palju toetajaid.»

«Sügisel otsustasime, et Otil oleks aeg vahetada kaheveoline auto võimsama neliveolise vastu,» rääkis noore rallimehe toetajaid esindav Lembit Soe. «Samas pole meil kellelgi sarnast kogemust. Taipasime, et meie mõistus on otsas ning vajame spetsialisti abi.»

Olukorrast väljapääsu otsiv Tänak saigi Märtiniga jutule ning küsis nõu, kuidas talitada. Sponsorid ja Märtin kohtusid ning panid paika edasise tegevuskava. Lõplikult said asjad selgeks möödunud kolmapäeval..

«Talvistel võistlustel kasutab ta ühte vanemat Subarut, ent kevadeks peaks valmima uus Subaru N14,» viitas Roden tipptehnika soetamisele. «Auto toorik on olemas, võistlusvalmiks kohendame selle meie töökojas.»

Möödunud laupäeval istus Tänak esimest korda Subaru ralliautosse ning läbis Lõuna-Eesti teedel Märtini näpunäidete järgi hulga testikilomeetreid. Rodeni sõnul jättis noor piloot positiivse mulje.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077