29. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volvo ja Goodyear Dunlop allkirjastasid koostöölepingu

Volvo Group ja Goodyear Dunlop Tires Europe sõlmisid kolmeaastase koostöölepingu, mis alusel tagatakse Volvo bussidele ja veoautodele originaalvarustuses Goodyear rehvid, teatas Goodyear.

Lepinguga kasvab Goodyeari üle 30 protsendi suurune turuosa Euroopa kommertssõidukite valdkonnas veelgi.

Kolmeaastase koostöölepingu raames hakkab Goodyear Dunlop varustama Volvo ja Renault veoautosid ja busse originaalvarustuses rehvidega mõõtmetega alates 16 tolli. Rehve hakatakse valmistama Goodyear veokirehvivabrikutes Luksemburgis, Saksamaal, Sloveenias ja Türgis.

„Meil on rõõm jätkata oma pikaajalist koostööd Volvo Groupi ga ning täna näeme ennast juba rohkem tehnilise partneri kui lihtsalt tarnijana. Meie pidevalt kasvav rehvimüük ja originaalvarustuses paigaldamine Euroopa veoautodele, bussidele ja järelhaagistele näitavad nii valmistajate kui terve transpordivaldkonna suurt usaldust meie toodete vastu,” kommenteeris teates Goodyear Original Equipment Truck Tires Europé müügijuht Hubert Moquet.

Goodyear'i aastatepikkuse koostöö jooksul Volvo Groupiga on ettevõte vastutanud tootearenduse ja tootmisprotsesside eest, mis tõstavad sõidukite tootlikust. Koostöös on lansseeritud mitmeid uuenduslikke tooteid.

Veokirehvi mõõtmetega 355/50R22.5 on Goodyear tootnud spetsiaalselt Volvole - see toodi turule kui asendusrehv, kuna mõõtmed olid transpordivaldkonna jaoks täiesti uudsed. Rehvi eelisteks on senise laadimisvõimsuse suurendamine, bensiinikulu vähendamine, senisest veelgi parem teelpüsivus, stabiilsus ja mugavus. Samuti kulutab antud rehv vähem teekatet.

Hiljuti töötas Goodyear välja ka uue seeria tühjenemisele vastupidavaid Duraseal rehve Renault transpordivahenditele. Tänu uutele rehvidele saavad Renault kliendid oluliselt vähendada oma transpordivahendite võimalikku paigalseisuaega ja suurendada seeläbi produktiivsust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077