Jaga lugu:

CM: Autopargi otsustajafoorumil kuulutati Aasta Autopargi võitjaks Elion Ettevõtted

 Autopargi otsustajafoorumil väljakuulutatud Aasta Autopargi konkursi võiduprojektides mängis sel aastal olulist rolli telemaatika kasutamine: Eestis tõi see võidu Elioni ja Oskando koostööle, mille tulemusena hoitakse lähiaastatel  kokku ligi 60 000 eurot.

Autopargi otsustajafoorum Car Fleet EXEX 2013 toimus tänavu lisaks Eestile esmakordselt ka Lätis ja Leedus. Foorumi eesmärk on leida tõhusamaid võimalusi autopargi juhtimiseks. Üritusel esitlesid autoparkide juhid oma strateegiaid ja nende elluviimist, vahetati kogemusi autopargi juhtimisest, IT-lahendustest, pargi kulude hindamisest, sõidukite hankimisest ja paljust muust. Samuti arutleti autoparke puudutava seadusandluse, kulude vähendamise võimaluste, juhtide koolituse ja turvalisuse üle.

Kolmes riigis esines Car Fleet EXEX-il kokku üle 20 autopargi juhi ning üle 10 autopargi partneri esindaja, külaliste seas oli peaaegu 200 autopargi juhti ning ligi 100 autopargi partneri  esindajat. Otsustajafoorumi partnerid olid SeeMe IT-lahenduste alal, ALD  Automotive finantsteenuste valdkonnas ja Volkswagen esindas sõidukite teemat.

Foorumi külalisesineja oli IBMi üleilmse autopargi juht Ralph Ruckgaber, kes vastutab autoparkide juhtimise eest 86 riigis. Ralph Ruckgaber on autoparkide juhtimise valdkonnas töötanud üle 12 aasta ning saanud ka hulgaliselt töövälist tunnustust. Ta võitis eelmisel aastal maineka Fleet Innovation auhinna, mida annab välja Euroopa autoparkide juhte ühendav organisatsioon Fleet Europe. Lisaks tunnustati teda kolmanda kohaga konkursil International Fleet Manager of the Year 2012. Ka kuulub ta valdkonna olulisima suursündmuse Global Fleet Conference nõukogusse.

Välja kuulutati ka Aasta Autopark tiitli võitjad, mille said:

• Eestis  Elion Ettevõtted AS innovatiivse car-sharing süsteemi juurutamise eest, millega hoitakse lähiaastate jooksul  kokku ligi 60 000 eurot.  • Lätis UAB Baltic TAXI taksopargi juhtimisel laialdaselt IT kasutamise eest.• Leedus  Cgates fleeti tervikliku väljavahetamise projekti eest, mille käigus integreeriti autopargi juhtimisega ettevõtte teised funktsioonid nagu turundus ja koolitus.

 

 

 

 

 

Fotod kolmes Balti riigis toimunud foorumist:

Eesti

Läti

Leedu

www.seeme.eu

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee