Jaana Pikalev • 27. september 2011
Jaga lugu:

Estonian Air langetas lennupiletihinda

Alates tänasest pakub Estonian Air võimalust lennata oluliselt soodsamalt kui seni tänu toodetele ECO ja LIGHT.

„Võttes arvesse küsitluse “Minu Estonian Air” tulemusi, pakume nüüdsest oluliselt madalamat ja atraktiivsemat lennupileti hinda varakult ostjatele ning erinevaid reisimisvõimalusi vastavalt klientide soovile. Meie hinnad on lõplikud, neile ei lisandu varjatud makse või tasusid,“ lausus Estonian Airi kommertsala asepresident Rauno Parras.

Toode ECO annab võimaluse lennata väga soodsalt neile, kes tellivad oma lennupileti varakult. Piletihinnad algavad 49 eurost ja sisaldavad kõiki tasusid. Piletihind sisaldab kõiki traditsioonilisi tasuta teenuseid: üks äraantav pagasiühik (kuni 23 kg), salongi kaasavõetav käsipagas (kuni 8kg) ning suupisted ja joogid pardal.

Toode ECO sobib suurepäraselt puhkust pikemalt ette planeerivatele peredele.

Reisijatele, kes lendavad vaid käsipagasiga, pakub Estonian Air võimalust osta LIGHT-toode ehk pilet ilma äraantava pagasita, hinnaga alates 39 eurost. Piletihind sisaldab salongi kaasavõetavat käsipagasit (kuni 8kg) ning suupisteid ja jooke pardal.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt