Autor: Logistikauudised.ee • 17. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify alustab täna tegevust Kohtla-Järvel ja Jõhvis

Taxify takso
Foto: Andras Kralla
Euroopa juhtiv transpordiplatvorm Taxify laieneb Ida-Virumaal. Alates tänasest saab tellida Taxify ka Jõhvis ja Kohtla-Järvel. Järgmine eesmärk on laieneda Võrru ja Valka.

Kohtla-Järvel ja Jõhvis elab kokku pea 50 000 inimest ning linnakeskuseid lahutab vaid 10-minutine sõit.

“Kui piirkonnas on hobijuhte, kes soovivad Taxify platvormiga liituda, siis see on lihtne. Tuleb läbida treening, vormistada dokumendid elektrooniliste kanalite kaudu ja laadida äpp,” ütles Taxify Eesti tegevjuht Aleksei Kolesnikov. Kohta-Järve ja Jõhvi juhtidele kehtib jaanuaris hinnagarantii, mis tähendab, et juht saab iga sõidu eest vähemalt 5 eurot kätte. 

Klientidele on sõidualustustasu Kohta-Järvel ja Jõhvis 1.80 eurot, kilomeetri hind 39 senti ja minuti hind 13 senti, sõidu minimaalne maksumus on 2.50 eurot. Taxify teenusega tutvumiseks kehtib Kohta-Järvel ja Jõhvis jaanuarikuu jooksul klientidele sooduspakkumine – esimesed kolm sõitu on 20 protsenti soodsamad, maksimaalne soodustus on 2 eurot ja viiskümmend senti.  

Kolesnikovi sõnul on Taxify strateegia Eestis laieneda väiksematesse linnadesse, kus võib tekkida huvitav sünergia. “Lisaks Tallinnale pakub Taxify Põhja-Eestis teenust ka Narvas ja Rakveres ning nüüdsest ka Jõhvis ja Kohtla-Järvel. Järgmine eesmärk on laieneda ka Lõuna-Eestis – Võrru ja Valka,” räägib ta.  

Taxify on Euroopa juhtiv transpordiplatvorm, mille eesmärk on muuta linnades liikumine lihtsamaks, kiiremaks ning usaldusväärsemaks. 2013. aastal asutatud Eesti tehnoloogiaettevõte tegutseb täna rohkem kui 25 riigis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077