Autor: Logistikauudised.ee • 14. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DPD Eesti tegevjuht vahetub

Remo Kirss
Foto: DPD Eesti
Kuller- ja logistikaettevõtte DPD Eesti tegevjuht Rainer Rohtla annab pärast 10 aastat ettevõttes töötamist teatepulga edasi praegusele operatsioonide juhile Remo Kirsile.

Alates 2016. aastast DPD Eesti AS-i tegevjuhina tegutsenud Rainer Rohtla asus ettevõttes tööle 2008. aastal ning on kokku olnud logistika valdkonnas üle 15 aasta.

„DPD on olnud minu koduks üle 10 aasta ja leidsin, et nüüd on aeg edasi liikuda. Koostöö partnerite, klientide ja kolleegidega on olnud ülimalt meeldiv ning logistikavaldkonnas jätkan siiski ka edaspidi,“ selgitas Rohtla. „Minult võtab teatepulga üle Remo Kirss, kellel on DPD-s juba pikk kogemus ning selged sihid tulevikuks.“

Remo Kirss alustas DPD-s 2012. aastal transpordijuhina, aasta hiljem asus täiendavalt juhtima ka Tallinna terminali tegevust ning 2016. aastal alustas operatsioonide juhi ametis.

„Oleme DPD-s korralikult sisse töötanud kvaliteetse teenuse äriklientidele nii Eesti siseselt kui ka rahvusvaheliselt ning sellesse panustame kindlasti ka edaspidi. Senisest veelgi rohkem  tahame aga rõhku panna eraklientidele suunatud pakiveoteenuse arendamisesse ning pakiautomaatide võrgustiku laiendamisesse, millega möödunud aastal juba jõuliselt ka alustasime,“ märkis Kirss.

„Endiselt on väljakutseks keeruline olukord tööjõuturul, kuid olen kindel, et fokusseerides klientide- ja töötajate rahulolu suurendamisele ei saa see olema ületamatu probleem. Häid tingimusi ja töökeskkonda pakkudes ning kvaliteetse ning meeldiva teenusega ettevõte on potentsiaalsele töötajale oluline argument,“ selgitas Kirss.

Uus DPD Eesti tegevjuht lisas, et kindlasti on talle ja kogu ettevõttele oluline teema ka keskkonnale jäetava jalajälje kontrollimine ja vähendamine.

„Eelkõige teostame seda läbi keskkonnasäästlikumate viimase miili lahenduste arendamise, kuigi juba täna on kõik DPD poolt toimetatavad pakid süsinikuneutraalsed. Selle oleme saavutanud näiteks veokipargi optimeerimisega, südalinnas jalgsikullerite kasutamisega ning tänu mitmete infotehnoloogiliste lahenduste rakendamisega,“ ütles Kirss.

Ametlikult annab Rainer Rohtla tegevjuhti ametipulga Remo Kirsile üle 28. jaanuaril.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077