Autor: Logistikauudised.ee • 12. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omniva paigaldab sada uut pakiautomaati

Omniva pakiautomaadid.
Foto: Meeli Küttim
Eelmise nädala esmaspäeval algas Omniva pakiautomaatide võrgu laiendus, mis toob Eestisse 100 uut pakiautomaati. Veerand automaatidest sai eelmisel nädalal juba paika.

Omniva pakiautomaatide võrgu juhi Evert Rööpsoni sõnul on pakiautomaatide paigaldused toimunud praegu täpselt nii nagu planeeritud. „Hetkel paigaldame Eestisse keskmiselt viis uut pakiautomaati päevas ning sellise tempo jätkudes on novembri lõpuks kõik 100 uut pakiautomaati paigas,“ ütles Rööpson.

Käesoleval nädalal on uued automaadid jõudnud muuhulgas näiteks Mustveele, Loole, Turbasse, Arukülla, Lagedile, Haapsallu, Jürisse, Kiviõlli, Ristile, Kehtnasse, Kõrvekülasse ning Tõrvandisse. Lisaks on automaate lisandunud ka suurtematesse linnadesse. Kõik sel nädalal paigaldatud automaadid on tänaseks juba kasutatavad.

Kaks nädalat tagasi tutvustas Omniva uut rakendust, mille abil kutsus inimesi üles soovitud pakiautomaadi asukohti kaardile märkima. Tänaseks on „pakiautomaadisoovi“ avaldanud juba üle 15 000 inimese. Pakiautomaati saab jätkuvalt endale sobivasse kohta märkida üle kogu Eesti aadressil www.Omniva.ee/100automaati.

Käesoleva laienemise raames paigaldataksegi pakiautomaate nii linnadesse kui ka väiksematesse asulatesse, paljud neist just neisse asukohtadesse, kus inimesed neid on soovinud. Kui 2018. aasta alguses oli Omnival Eestis 132 pakiautomaati, siis aasta lõpuks on neid juba 250.

Sel aastal paigaldatavad 100 pakiautomaati on Rööpsoni sõnul aga alles algus. “Säilitame inimeste ettepanekud automaatide asukohtade osas ka järgmisteks aastateks. Ehk kui sel aastal veel automaat soovitud asukohta ei jõua, siis võtame tehtud ettepanekuid arvesse tulevaste laienemiste raames,” selgitas Rööpson.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077