Autor: Logistikauudised.ee • 18. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

20. Logistika aastakonverents: soodushind lõpeb järgmisel nädalal

Logistika juubelikonverents toimub 28. novembril Omniva uues logistikakeskuses ja seda modereerib telesaatejuhina tuntud Urmas Vaino. Tänavusel konverentsil on fookuses tulevikutransport, aga ka Eesti potentsiaal transiitriigina ja uued marsruudid Euroopa turul.

Millised on logistikasektori peamised väljakutsed täna ja paarikümne aasta jooksul? Milline on tulevikutransport ja nutilahendused? Milline on siis Eesti potentsiaal pärast turuolukorra muutuseid? Need on vaid mõned küsimused, millele püüame tänavusel konverentsile vastuseid leida.

Umbes pooleteise nädalaga on konverentsile registreeritud enam kui 60 osalejat. Soodushind konverentsile kehtib aga vaid 24. oktoobrini 2018 ehk kes plaanib kindlasti osaleda, tasub kohe reageerida. Programmi ja registreerimise leiate siit.

Programm on veel täienemas, aga suurem osa sisust on juba paigas.   

Teemad ja esinejad:

Logistikaahela tulevik? Rahvusvaheline asjade vedu automaatses pilveteenuses. Esineb Shipitwise´i juht Aleksander Gansen.Milline on ekspedeerija nägemus tuleviku logistikast? Esineb Balti Logistika partner Magnus Lepasalu.Milliseid väljakutseid seab globaalne e-kaubanduse kasv logistikasektorile? Esineb Cleveroni juht ja omanik Arno Kütt.Läänemere regiooni kaubavahetus kasvab kiiresti, aga tuleviku ennustamiseks peame mõistma kasvutegureid. Esineb Tallink Grupi kaubavedude juht Håkan Fagerström.Tallinna ringraudtee eskiisprojekt – milline võib tulevik? Esineb Eesti Raudtee peadirektor Erik Laidvee.

Toimub kaks paneelarutelu, kus küsime “milline on tuleviku logistika?” ja “milline on tuleviku transport?”.

Esimeses paneelis osalevad Arno Kütt Cleveronist ja Marita Mägi Omnivast (osalejaid lisandub). Teises paneelis osalevad Arno Sillat (AMTEL), Villem Tori (Autovettevõtete Liit), Raul Toomsalu (Operail) ja Illimar Paul (Sensei).

Loomulikult saab pärjatud ka Aasta Logistikategu, kuhu on veel avatud ka kandideerimine. Loe kandideerimise kohta SIIT

NB! Programm täieneb. 

Tutvuge programmiga ja registreerige end kuni 24. oktoobrini 2018 soodushinnaga 269 + km SIIN.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077