Autor: Logistikauudised.ee • 25. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saue valla elanikud saavad prii rongisõidu

Elroni rong
Foto: Andres Haabu
Rahvastikuregistrijärgsed Saue valla elanikud saavad alates 1. septembrist Elroni rongides lisaks II tsoonile sõita tasuta ka III ja IV tsoonis.

„Edukas koostöö Saue vallaga on kestnud juba mitu aastat ning meil on hea meel, et see jätkub veelgi suuremas mahus. Soodustuse laiendamine võimaldab muuta keskkonnasäästliku rongi peamiseks liikumisviisiks nii valla sees kui ka Tallinnasse sõitmisel,“ sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

„Meie jaoks sümboliseerib rong Saue valda laiemalt, sõidab vaikselt, aga kiiresti, on keskkonnasõbralik. Raudtee on  Saue valla oluline telgjoon, mis mingis mõttes dikteeris ka meie ühinemise piirkonnad,“ ütles Saue vallavanem Andres Laisk.

„Juba järgmise aasta lõpust on loodetavasti rongiga ühendatud meie valla kaks kaugeimat punkti – Laagri ja Turba. Kõigil raudtee mõjupiirkonda jäävatel Saue valla elanikel, keda on ligikaudu 75 % elanikkonnast, peaks olema meie nägemuses võimalus pääseda rongiga valla keskusesse Saue linna. Täiendavalt korraldame jaamades „Pargi ja reisi“ lahenduste väljaarendamist ning etteveoliine bussidega.“

Tasuta saab sõita Läänesuunal alates Riisiperest kuni Laagrini ja vastupidi. Osade Saue valla elanike lähimad rongipeatused asuvad ka Edelasuunal - seal saab rahvastikuregistrijärgne Saue valla elanik tasuta sõita Rapla ja Valdeku peatuse vahel. 

Endiselt tuleb soodustusega pileti soetamiseks esitada klienditeenindajale isikustatud Ühiskaart ja isikut tõendav dokument, Tallinnasse sõitmisel tuleb tasuda ühe tsooni pileti hind Elroni sõidukaardil oleva rahaga. Soodustusega üksikpileteid saab soetada vaid rongist ning 30 päeva pileteid aadressilt www.pilet.ee.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077