Autor: Logistikauudised.ee • 13. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistika suvekool jätkub ka tänavu

Mullu toimunud viienda logistika suvekooli külastus viis osalejad Elroni depoosse ronge alt ja seest uudistama.
Foto: Kalle Uusmaa
Vaatamata viis aastat logistika suvekooli korraldanud TTÜ logistikainstituudi sulgemisele toimub suvekool 23. ja 24. augustil taas, sedapuhku TTK logistikainstituudi eestvedamisel, koostöös TTÜ logistika ja transpordi teaduskeskuse ning PROLOG – Eesti Tarneahelate Juhtimise Ühinguga.

Kuuendat korda toimuva logistika suvekooli programmi ühe eestvedaja, Tehnikaülikooli transpordiplaneerimise professori Dago Antovi, sõnul keskendutakse seekordses suvekoolis väga aktuaalseks kujunenud teemale – kuidas ohutult liigelda?

„Kuid tavapärasest laiemalt tahame lisaks teeohutusele puudutada ka raudtee-, lennu- ja veeohutust, päästetemaatikat ja muidugi ka võimalusi tuleviku innovatiivsete lahenduste kaudu ohutust oluliselt parandada,“ kinnitab Antov.

raudtee-, mere- ja lennundusohutus;pääste- ja kiirabi mured ning probleemid liiklusohutuse tagamisel;liiklusohutus Eesti maanteedel ja linnatänavatel;kas ja kuidas tuleviku IT lahendused suudavad muuta liikluse ohutuks?

Suvekoolis peavad ettekandeid tippteadlased ja –spetsialistid, näiteks Maanteeameti peadirektor Priit Sauk, Nordica piloot ja tehnikakõrgkooli lektor Rauno Raju ning tehnikaülikooli transpordiplaneerimise professor Dago Antov.

Suvekooli programmiga saab tutvuda SIIN.

Varasemad sarnased sündmused toimusid Tallinna Tehnikaülikooli (TTÜ) logistika suvekooli nime all ja nende korraldajaks oli TTÜ logistikainstituut.

Vastav üksus suleti TTÜ-s 2017. aasta sügisel, mistõttu käesoleval aastal korraldabki suvekooli peamise eestvedajana Tallinna Tehnikakõrgkooli (TTK) logistikainstituut.

Korraldamisse on koostööpartnerina kaasatud PROLOG – Eesti Tarneahelate Juhtimise Ühing ning TTÜ logistika ja transpordi teaduskeskus.

Logistika suvekool toimub Tehnopolis (Tallinn, Teaduspargi 6/1).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077